Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha a párom lánya...

Mit tegyek, ha a párom lánya vállalhatatlanul viselkedik velem, de nem lehet rászólni?

Figyelt kérdés

Pár példa:

-Frissen lett nálam festve, 2 hete éjjel besz_Rt, majd összekente vele a falat.

-Voltunk nyaralni, 4 bikinimet a második nap titokban belepakolt a hátizsákjába, majd beledobta őket az egyik kinti kukába. Drágább darabok voltak, Missoni, Agent Provocateur és Fendi. Utólag mondta meg, hogy ő volt, mikor már azt hittük a párommal, hogy ellopták őket (bár fura is lett volna, hogy csak azokat).

-Ha olyat főzök, amit nem szeret, akkor nem az van, hogy nem eszik belőle, hanem kiborítja az asztalra, ledobja tányérral együtt a földre, vagy pl. ha csirkehús, direkt odaadja a kutyámnak, aki allergiás rá (el lett mondva neki kb 15-ször már). És nem azért főzök olyat, amit nem szeret, hogy kitoljak vele, hanem mert ő mondja, hogy azt kér. Majd mikor elkészül, közli, hogy ő amúgy ezt utálja és csináljak mást.

-Vettem a párom szülinapjára egy drágább parfümöt, még aznap kifújkálta az üveg háromnegyedét a lánya titokban.

De oldalakon át tudnám írni még, hogy miket csinált...

Tűntek el már parfümjeim, ékszereim is "apás hétvége" után, de ezeket nem tudom rábizonyítani. Azóta inkább zárom a gardróbom és a hálószoba ajtaját, mióta jön, "jobb félni, mint megijedni" alapon.

11 éves, teljesen tudatosan csinálja ezeket.

Nem lehet rászólni, merthogy annyira ritkán van az apjával -2 hetente- és hogy az az időszak ne a veszekedésről szóljon már... Ha mondjuk csúnyábban nézek rá, vagy 1-1 gonosz beszólása után vágok egy pofát, a párom rajtam kéri ezeket számon a gyerek előtt, meg hogy nekem mi bajom van a gyerekével. Alapjáraton semmi nem lenne, mert nincs bajom a gyerekekkel, azt is elfogadtam, hogy neki van egy előző házassága, van egy gyereke. Mindig azt erősítettem, hogy persze, hozza ide, csináljunk közösen programot, stb. Elhiszem, hogy a kislánynak is nehéz ez, de így akkor sem viselkedhet... És a szülei nem is most váltak el, hanem már 7 éve és nem is miattam, hanem mert az anyja terhes lett az akkori szeretőjétől és hozzá is ment még szülés előtt. Otthon a mostohaapjával mégis normálisan viselkedik.

Szeretem a páromat, ő is engem. De mégis sokszor egy ilyen hétvége után elgondolkozok, hogy biztos kell ez nekem? Arra is gondoltam már, hogy ezeken a hétvégéken egy barátnőmnél alszom, vagy elmegyek a szüleimhez, de most komolyan én hurcolkodjak a saját házamból?

2021. aug. 19. 15:42
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus mit mondott? Épeszű 11 éves nem keni össze a falat szarral.
2021. aug. 19. 18:22
 32/48 anonim ***** válasza:
23%
Mert ha rászólni sem hajlandóak, majd dokihoz viszik...
2021. aug. 19. 18:47
 33/48 A kérdező kommentje:
A ház az enyém, valamint az utolsó bikinimet is a saját pénzemen vásárolom. Sosem volt szükségem arra, hogy egy férfi akár egy kávét kifizessen nekem. Úgy gondolom, hogy a gold diggertől bőven távol állok.
2021. aug. 19. 18:58
 34/48 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miért alacsonyodsz le egy olyan palihoz akinek nyilván szart se érsz a szemében?
2021. aug. 19. 19:02
 35/48 anonim ***** válasza:
100%
Akkor marad az alacsony önbecsülés
2021. aug. 19. 20:22
 36/48 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz tönkre menni, két lehetőséged van: 1. Határozottan megmondod a párodnak, hogy a gyerek többet a te házad a nem jön, minden láthatást nélküled bonyolítson, az elkövetkező 10 évben zéró közös program hármasban. 2. A pasit IS dobod. Az, ahogy a lánya viselkedését kezeli, bőven válóok.
2021. aug. 19. 20:23
 37/48 anonim ***** válasza:
91%
Ez a férfi bizony egy olyan a családba való ahol az asszony meg a gyerek se normális. Ennél nem tudtál volna jobbat kukázni?
2021. aug. 19. 22:02
 38/48 anonim ***** válasza:
100%

1. Felrúgod a gyereket, mint kakas a lósz*rt.

2. Ha a ház a tiéd (és ahogy olvastam, a tiéd): kikötöd, hogy ide a gyerek nem jöhet, apuka oldja meg a láthatását másképp, és te semmiképp sem akarod látni ezt a kis varangyot.

Ha ez az opció neki (apukának) nem tetszik, akkor mehet amerre lát.

Nehogy már csak úgy rongálja a holmijaidat meg a nem kevés munkával megkeresett lakásodat.

2021. aug. 19. 23:00
 39/48 anonim ***** válasza:
100%
Nővéremnek anyu élettársa még egy pofont is lekevert egyszer. Anyu nemhogy hisztizett volna érte, hanem adta a párját. Megjegyzem megérdemelte, mert egész éjjel kimaradt és még neki állt feljebb. Anyu úgy gondolta mindig, hogy ha a párja pénzét elfogadja ránk, akkor ad neki beleszólást a nevelésünkbe is.
2021. aug. 20. 07:52
 40/48 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha a pasi annyira nem áll ki érted/értetek,hogy ezek után nem veri el,mint a lovat akkor megmondanám,hogy menjen aztán éljen azokkal az idiótákkal. Az a gyerek nem normális, be nem tenné a lábát a házamba
2021. aug. 20. 08:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!