Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha a párom lánya...

Mit tegyek, ha a párom lánya vállalhatatlanul viselkedik velem, de nem lehet rászólni?

Figyelt kérdés

Pár példa:

-Frissen lett nálam festve, 2 hete éjjel besz_Rt, majd összekente vele a falat.

-Voltunk nyaralni, 4 bikinimet a második nap titokban belepakolt a hátizsákjába, majd beledobta őket az egyik kinti kukába. Drágább darabok voltak, Missoni, Agent Provocateur és Fendi. Utólag mondta meg, hogy ő volt, mikor már azt hittük a párommal, hogy ellopták őket (bár fura is lett volna, hogy csak azokat).

-Ha olyat főzök, amit nem szeret, akkor nem az van, hogy nem eszik belőle, hanem kiborítja az asztalra, ledobja tányérral együtt a földre, vagy pl. ha csirkehús, direkt odaadja a kutyámnak, aki allergiás rá (el lett mondva neki kb 15-ször már). És nem azért főzök olyat, amit nem szeret, hogy kitoljak vele, hanem mert ő mondja, hogy azt kér. Majd mikor elkészül, közli, hogy ő amúgy ezt utálja és csináljak mást.

-Vettem a párom szülinapjára egy drágább parfümöt, még aznap kifújkálta az üveg háromnegyedét a lánya titokban.

De oldalakon át tudnám írni még, hogy miket csinált...

Tűntek el már parfümjeim, ékszereim is "apás hétvége" után, de ezeket nem tudom rábizonyítani. Azóta inkább zárom a gardróbom és a hálószoba ajtaját, mióta jön, "jobb félni, mint megijedni" alapon.

11 éves, teljesen tudatosan csinálja ezeket.

Nem lehet rászólni, merthogy annyira ritkán van az apjával -2 hetente- és hogy az az időszak ne a veszekedésről szóljon már... Ha mondjuk csúnyábban nézek rá, vagy 1-1 gonosz beszólása után vágok egy pofát, a párom rajtam kéri ezeket számon a gyerek előtt, meg hogy nekem mi bajom van a gyerekével. Alapjáraton semmi nem lenne, mert nincs bajom a gyerekekkel, azt is elfogadtam, hogy neki van egy előző házassága, van egy gyereke. Mindig azt erősítettem, hogy persze, hozza ide, csináljunk közösen programot, stb. Elhiszem, hogy a kislánynak is nehéz ez, de így akkor sem viselkedhet... És a szülei nem is most váltak el, hanem már 7 éve és nem is miattam, hanem mert az anyja terhes lett az akkori szeretőjétől és hozzá is ment még szülés előtt. Otthon a mostohaapjával mégis normálisan viselkedik.

Szeretem a páromat, ő is engem. De mégis sokszor egy ilyen hétvége után elgondolkozok, hogy biztos kell ez nekem? Arra is gondoltam már, hogy ezeken a hétvégéken egy barátnőmnél alszom, vagy elmegyek a szüleimhez, de most komolyan én hurcolkodjak a saját házamból?

2021. aug. 19. 15:42
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
85%
Amúgy akik olyat írnak hogy mi oka lenne az exnek szivatni őket: semmi,de ezeknek nem kell ok,vannak nők akiknek az egójuk nem tudja benyelni hogy az exük nem utánuk sír hanem új életet kezdett mással és ezért elvből tönkre akarják tenni az életüket. Sajnos ismerek nem egy ilyet
2021. aug. 19. 16:22
 22/48 anonim ***** válasza:
89%
azt ugye tudod hogy mindig a gyerek lesz az első. ha neked ez kell még 50 évig, akkor hajrá
2021. aug. 19. 16:23
 23/48 anonymousreview60 ***** válasza:
94%

Az a gyerek nem hisztis. Vagy az anyja irányításával vagy csupán tudat alatt szabotálja a kapcsolatotokat.

Egy rokonomnak lett gyereke egy pasitól, aki a feleségétől oda is költözött. A pasi lánya volt ott láthatáson és pl. ollóval elnyírta a függönyt, azaz igyekezett az apja és annak nője kapcsolatát elvágni. Sikerült.

Ha eltűröd, hogy a lány apja ne fegyelmezze meg a gyereket a szükséges mértékben, akkor hülye vagy. Ha az apa ezt nem teszi meg, akkor lényegében leszar téged.

2021. aug. 19. 16:31
 24/48 anonim ***** válasza:
100%
Ez igy nem lesz felhötlen az biztos.
2021. aug. 19. 17:21
 25/48 anonim ***** válasza:
100%

Először is:Úgy kivágnám a pasit mint macskát szrni.

Másodszor:Én szólnék a gyámhivatalnak, hogy anyuka sanszos, hogy nem épeszű.

2021. aug. 19. 17:41
 26/48 anonim ***** válasza:
100%

Szívat Téged, te meg hagyod. Ja, meg az apja is. Az hogy egy gyerek milyen az az anyjának és az apjának a felelőssége. Mivel mindketten ráhagyják, nyilván nem változik a viselkedése. Ja, de, mivel próbálgatjuk a határainkat korban van. Szóval ha az ő fejével gondolkodom, akkor következő ék Téged ken be szarral, és a Te hajadat vágja le.

Vagy nagyon jó pasi a férjed, vagy nagyon gazdag amiről nem kívánsz lemondani, még akkor sem ha szarba kell nyúlnod, vagy Te vagy nagyon gáz csaj, aki másnak nem kell.

2021. aug. 19. 17:42
 27/48 anonim ***** válasza:
100%
Saját önértékelésed mélyen a béka feneke alatt van. Az hogy vki ilyet eltűr csak bántalnazó családból hallottam.
2021. aug. 19. 17:45
 28/48 anonim ***** válasza:
100%
A gond az, hogy látja hogy akármit megtehet mert ha kakival dobálna az apja akkor is téged baszna le ELŐTTE
2021. aug. 19. 17:53
 29/48 anonim ***** válasza:
87%
kié a ház(lakás)? Közös a pároddal, vagy csakis a tiéd?
2021. aug. 19. 18:04
 30/48 anonim ***** válasza:
12%
Hagyjátok ez egy aranyásó eszébe sincs változtatni itt is csak kihasznál minket is csak a panaszkodasra. Nem érdeklik a tanácsok. Golddigger. Lóvés a pasas, jujuj honnan lesz neki márkas bikinije akkor, ha szakítanak. Más madarat meg lusta keresni. Vagy kiöregedett az aranyásásból.
2021. aug. 19. 18:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!