Egy faluban lakok, ahol vasárnap nincs busz. A város 5km-re van, ti bicajoznátok/sétálnátok 5km-t (oda -vissza 10km), vagy unatkoznátok egész nap?
Én átmennék akár biciklivel,akár gyalog.5 km az szinte semmi:)
Egyébként a faluba nincs korodbeli?Akivel lehetne beszélgetni,sétálgatni a faluba?
15/L
Mi már lassan 50 évesek leszünk a párommal és délután bicajoztunk kb 20 km-t, csak úgy, hogy jó levegőn legyünk. Közben fagyiztunk, néztük a Dunát, beszélgettünk és élveztük a mozgást, most viszont egy koncertre indulunk kocsival.
Unatkozni???
Soha!
én lustább típus vagyok, szóval a vasárnapokat inkább otthon tölteném pihenéssel, filmeket néznék meg ilyenek.
de tökmindegy ki mit mond, mert most kaptál ilyet is, olyat is... a lényeg hogy neked van e kedved és energiád hozzá.
kicsit megmosolyogtató, hogy feltetted ezt a kérdést, és akkor döntesz az alapján, hogy mások mit mondanak, szerintük érdemes e :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!