Hogy mondjam el anyámnam hogy utálom a nevelő apám?
Anyám és nevelő apám 8 éve együtt vannak, 2 éve költöztünk össze amit nagyon sajnálok... Kb az 5.ik éves fordulójuk volt anyumnak és nevelő apámnak, az után már egyre gyengébb volt nevelő apámmal a kapcsolatom, kevesebbet beszéltünk telefonon meg személyesen is. Mióta összeköltöztünk 3-an élünk egy ház tartásban testvérem nincs akinél tudnék ideiglenesen lakni, a Nagypapámhoz meg nem enged anyum kiköltözni. Már nem egyszer megfordult a fejemben hogy elköltözök innen se szó se beszéd de valami mindig vissza fogott.... Azért szeretnék elköltözni anyuméktól kicsit távolabb mint 5-10 perc mert nevelő apámmal rengeteget veszekszek ,oktalanúl kidobálja a cuccaimat ami nem 3ezer forint, mindig én vagyok a hibás mindenért kb. Anyummal beszéltem erről hogy kéne nevelő apámmal beszélni hogy ha nem változtat a modorán akkor elköltözünk, de mindig azt kaptam válaszként hogy "nem tudok mit csinálni szeretem, meg csak mi vagyunk neki"
Kezdek bele fáradni a napias veszekedésekbe, anyuméknak hazudoznom kell mert ha igazat mondom akkor én vagyok a szar.... Úgy érzem nincs a családomból akiben megbízhatnék, Nagymamám hátbaszúrt ahogy vele együtt anyumék is.....
Nem kapom meg azt a szeretetet amire egy átlag tininek egy gyermeknek szüksége lenne, a kellőfigyelmet se kapom meg nem érzem magam a családban.....
Szerintetek mit csinálhatnék?
-L
Hány éves vagy?
Édesapád...??
Mit jelent, hogy a nagymamád hátba szúrt?
Sajnálom a helyzetet, amiben vagy!
Hány évig jársz még suliba, meddig nem fogsz tudni elköltözni?
Apudat semmi esély, hogy megtaláld? Amúgy ha megtalálnád, szerinted tudnál rá számítani?
Hát... lehet apuddal se járnál akkor jobban, ha iszik. Nem tudhatod, milyen ember és milyen lenne vele élni, de a pia csúnya dolgokra képes.
Nem sok bíztatót tudok neked írni... azon kívül, hogy 2 évig valószínűleg kénytelen leszel kitartani és amint tudsz, elhelyezkedsz és elköltözöl. Nyilván nem egyedül bérelsz egy lakást száz-párezer plusz rezsiért, 2 havi kaucióval, hanem szoba bérlésén érdemes gondolkoznod - tudod, ilyen Éjjel-nappal Budapest jelleggel:)
Drukkolok neked, hogy addig is kihúzd és ne törjön meg nagyon... őszintén sajnálom!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!