Hogyan magyarázzam meg anyának hogy nagyon csúnya amit csinál!? Ez kegyeletsértés?
Az van hogy anyukámék 6an voltak testvérek a legkisebblány meghalt 23éves korában.
A sirt szinte csak anyukám gondozza.Na és anya nagyon haragszik a nővérére aki viszont kijár a volt párjához a temetőbe bárcsak 5évet voltak együtt.És szinte mindennap kijár oda és a testvéréhez nem megy, még csak akkor sem amikor forroság van.
Ez jól van baj egy kicsit.
De anyukámnak rosszul esik.És ma például odamentünk a nővére volt párjához a sírhoz és öntögetett kivizet a vázákból meg összejárkálta a sír körül.
Hiába mondtam hogy n, nem hallgatott rám.Nem tudom mivel hathatnék rá.
és ha érdekel miért...azért, mert az én édesapám sírját is meggyalázták már. (leloptak róla dolgokat)
és ne tudd meg, milyen rossz érzés, mikor kimész a szeretted sírjához, és azt látod hogy valami utolsó féreg belerondított...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!