Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan magyarázzam meg anyának...

Hogyan magyarázzam meg anyának hogy nagyon csúnya amit csinál!? Ez kegyeletsértés?

Figyelt kérdés

Az van hogy anyukámék 6an voltak testvérek a legkisebblány meghalt 23éves korában.

A sirt szinte csak anyukám gondozza.Na és anya nagyon haragszik a nővérére aki viszont kijár a volt párjához a temetőbe bárcsak 5évet voltak együtt.És szinte mindennap kijár oda és a testvéréhez nem megy, még csak akkor sem amikor forroság van.

Ez jól van baj egy kicsit.

De anyukámnak rosszul esik.És ma például odamentünk a nővére volt párjához a sírhoz és öntögetett kivizet a vázákból meg összejárkálta a sír körül.

Hiába mondtam hogy n, nem hallgatott rám.Nem tudom mivel hathatnék rá.

2010. aug. 29. 18:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

és ha érdekel miért...azért, mert az én édesapám sírját is meggyalázták már. (leloptak róla dolgokat)

és ne tudd meg, milyen rossz érzés, mikor kimész a szeretted sírjához, és azt látod hogy valami utolsó féreg belerondított...

2010. aug. 29. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!