Hogyan magyarázzam meg anyának hogy nagyon csúnya amit csinál!? Ez kegyeletsértés?
Az van hogy anyukámék 6an voltak testvérek a legkisebblány meghalt 23éves korában.
A sirt szinte csak anyukám gondozza.Na és anya nagyon haragszik a nővérére aki viszont kijár a volt párjához a temetőbe bárcsak 5évet voltak együtt.És szinte mindennap kijár oda és a testvéréhez nem megy, még csak akkor sem amikor forroság van.
Ez jól van baj egy kicsit.
De anyukámnak rosszul esik.És ma például odamentünk a nővére volt párjához a sírhoz és öntögetett kivizet a vázákból meg összejárkálta a sír körül.
Hiába mondtam hogy n, nem hallgatott rám.Nem tudom mivel hathatnék rá.
jó, megértettem!
csak mondd meg neki!
Szerintem mond meg anyukádnak, hogy ezt fejezze be, mert mire megy vele? Szerintem meg lehet az is hogy a volt párjához jobban kötődött anyukád testvére, mint a húgához, bár ezt nem tudom, nem szeretnék ítélkezni.
Amúgy megragadta a figyelmemet, azt írtad, "csak 5 évig" voltak együtt...hidd el, az éppen elég idő ahhoz, hogy borzasztóan fájjon a hiánya és az egész világ összedőljön benned. Én 3 éve vagyok a párommal de bele sem gondolok mi lenne velem nélküle.
Persze nem szép, hogy a húga sírjához nem megy ki, de anyukádtól sem az, hogy 3 éves óvodás módjára gondolkodik. A nagynénéd volt párja mit tehet arról, hogy ő haragszik?
(szerintem amúgy megmutathatod ezeket a válaszokat anyukádnak)
igen, neked az anyád, de nekem csak egy idegen ember, aki az egyik legundorítóbb dolgot műveli. mindenki azt érdemli, amit másokkal tesz életében. ő kegyeletet sért, ezért megérdemelné hogy vele is ezt tegyék majd.
bocs, de kiírtad a kérdést egy nyílt felületre, itt bárki véleményt formálhat. és erről a dologról ez az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!