Fair ahogy viselkedik apukám párja?
Mióta megszületett a húgom mindig kitalál valami indokot, hogy miért nem mehetek oda. Kicsit úgy érzem, hogy nem szereti ha a gyerekével foglalkozom, mintha féltené tőlem. Sokszor van, hogy apuval megbeszélem, hogy átmegyek egyik nap délután és aztán lemondják, mert a párjának nem jó. Persze, fáradt, megértem, de nem hiszem, hogy hetek óta nem jó neki egy nap se. Mindig otthon van szinte, úgyis akkor mennék, mikor apukám is otthon van.
Ha meg esetleg el tudok jutni, akkor úgy néz rám mint valami bűnözőre ha fel merem emelni a gyereket. Mindig jajjgat, hogy így tartsam, úgy tartsam. Tudom, hogy kell tartani. Meg 2-3 perc után kikapja a kezemből. Meg célzásokat tesz, hogy mikor tűnök el. Most lesz 4 hónapos a húgom és 5x láttam eddig. Pedig egy városban élünk.
Nem adtam rá okot, amiért így kéne viselkedni. Mindig felelősségteljes voltam minden téren. Felnőtt nő vagyok. Vagy ez csak túlféltés? Apámat is mindig b@szogatja, hogy semmit se tud a gyerek körül.
17es, ha most nem kell, később se kelljen a luvnyának segítség, akkor se ha a kialvatlanságtól lefordul a lábáról. Ezek után akkor se foglalkoznék a gyerekkel, ha térden állva könyörögne.
Kérdező, felnőtt vagy, koncentrálj majd a saját gyerekedre inkább, a luvnya gyerekét(ebben a helyzetben nem féltesó hisz 0 kapcsolatod lehet vele)meg felejtsd el.
Nem hinném, hogy felnőtt lenne a kérdező, akkor elfogadná a helyzetet, vagy pedig mentálisan beteg lehet, aki féltékeny a kistestvérére, mert több figyelmet kap az apjától, ami egyébként teljesen természetes.
23as próbáld meg kérlek értelmezni a kerdést ha nem megy szívesen segítek.
A kérdező akart foglalkozni a testvérrel, várta, de a nöcike momzillává valtozott amint megellett.
Oké, de ki mondta, hogy nem akart foglalkozni a testvérével? Én azt írtam, hogy nem normális, hogy ennyire féltékeny, de ha felnőtt, akkor szüljön gyereket és azt pesztrálja, nem pedig másét! 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!