Hisztek abban, hogy a halál után van valami?
Most lesz 3 hónapja, hogy meghalt apukám, és 2 hónapja, hogy megszületett a kisfiam. Sajnos, apukám váratlanul halt meg 51 évesen. Nagyon várta az első unokáját, s tervezte, majd hogy fogja megtanítani minden hangszeren játszani és festeni. Művész volt. Alig várta, hogy megszülessen az unokája és nem érte meg...
Mióta ez a tragédia bekövetkezett, annyira fáj nekem, egy nap sem megy ki a fejemből, s rettenetesen hiányzik. Azt hittem, mikor megszületik a fiam, jobb lesz, de nem, sokkal rosszabb, mert annyira aranyos a kisfiam és mikor rám nevet, mindig arra gondolok, apu miért nem látta.
Azóta annyira foglalkoztatnak ezek a kérdések. Vajon lát minket fentről? Vajon találkozok még vele valaha? Úgy érzem, nem teljes a családom nélküle, mert ő már nincs. Úgy szeretném mégegyszer megölelni, megmutatni neki a kisfiamat. Felemészt a bánat.
Nem mondanám konkrétan, hogy hiszek, de valaminek egyszerűen lennie kell.
A furcsa tapasztalások, amiből mellesleg nekem is jutott, az emberek, akiknél első találkozáskor van az a megmagyarázhatatlan érzés, hogy mindig is ismerted. És pont olyan közvetlenül is tudtok beszélni egymással...
Szóval reinkarnáció, és két élet közötti szellemvilág. Valami ilyesmit képzelek.
Szerintem nincs a halál után semmi, csak az üresség.
A biológiai halál után a tudatunk is megszűnik.
Aki lepontozott, az ugyan próbálja már meg ezt megcáfolni...
Az, hogy valakinél megállapították a *klinikai* halált (majd mégis újra tudták éleszteni), és látott valamit, az még nem feltétlen bizonyít semmit. A klinikai halál nem egyenlő a biológiai halállal.
Klinikai halál esetén oxigénhiány lép fel, aminek következtében látomásai, "földönkívüli" élményei, álmai lehetnek az embernek.
De talán az a legreálisabb, amikor valaki azt írja, hogy nem érzett semmi különöset, mert klinikai halál esetén az agyműködés is leáll.
Soha nem hittem benne :( De három hete, tragikus balesetben meghalt apukám. Azóta remélem, hogy van 🖤
Együttérzéssel gondolok rád, ismeretlenül is.
#14 valaki kiéli a lepontozási hajlamait :D
Úgy hogy pontozz ellene :D Én is így tettem :D
Mégis miért higyjünk, ha már a templomokra is villámhárítókat szerelnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!