Hisztek abban, hogy a halál után van valami?
Most lesz 3 hónapja, hogy meghalt apukám, és 2 hónapja, hogy megszületett a kisfiam. Sajnos, apukám váratlanul halt meg 51 évesen. Nagyon várta az első unokáját, s tervezte, majd hogy fogja megtanítani minden hangszeren játszani és festeni. Művész volt. Alig várta, hogy megszülessen az unokája és nem érte meg...
Mióta ez a tragédia bekövetkezett, annyira fáj nekem, egy nap sem megy ki a fejemből, s rettenetesen hiányzik. Azt hittem, mikor megszületik a fiam, jobb lesz, de nem, sokkal rosszabb, mert annyira aranyos a kisfiam és mikor rám nevet, mindig arra gondolok, apu miért nem látta.
Azóta annyira foglalkoztatnak ezek a kérdések. Vajon lát minket fentről? Vajon találkozok még vele valaha? Úgy érzem, nem teljes a családom nélküle, mert ő már nincs. Úgy szeretném mégegyszer megölelni, megmutatni neki a kisfiamat. Felemészt a bánat.
#3 vagyok
És abban is hiszek, hogyha van egy fontos személy / kisállat aki meghal, az a következő életében megtalál minket akár ember akár állat formában
Valami van, de hogy mi, azt nem tudjuk.
Voltak kutatások ez irányban, és meglehetősen érdekes eredmények is születtek. (Ian Stevenson)
Őszinte részvétem
Szerintem az apukád lehet annyira szerettet hogy a kisfiadban újjá született és ézert ne légy szomorú
Háromszor voltam klinikai halott.
Léteztek.
Még kommunikáció is volt.
Valami teljesen semleges állapotra emlékszem se fájdalom, se félelem, se ijedtség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!