Ha leendő lányotoknak nevet kéne adnotok, melyik nevet választanátok leginkább, Alexandra, Patrícia, vagy Vanessza?
Figyelt kérdés
2021. aug. 8. 22:41
31/35 A kérdező kommentje:
Patrícia az szép név, igazán jó a hangzása és ritkább mindkettőnél.
Alexandrából meg már olyan sok van, mint kb a Vivienekből.
2021. aug. 11. 15:07
32/35 anonim válasza:
Dehogy van már annyi. 30-asok között vagyunk sokan. Most Hannák meg Zoék vannak, meg Léna, Adél, Bella.
33/35 anonim válasza:
Én nem vagyok kibékülve az Alexandrával.Engem kb gyerekkorom óta Szandikáznak,az ismerőseim másik fele Alexáz,a harmadik Szaszácskáz,felnőttként is.Természetesen egyiket sem én választottam.Egy borzalom,sokkal jobb egy olyan név,aminek kevésbé sok becézése van.
A Patríciára szavazok,nem annyira elterjedt,egyszerű és jó hangzása is van.
Vanesszát nem ismerek egyet sem,bár szerintem az is szép név.
34/35 anonim válasza:
Patrícia. Számomra ez a legkülönlegesebb a felsorolt 3-ból;meg még nekem a Vanessza túl külföldies. Alexandrából meg amúgy sokat ismerek, és nem értem a név gyakoriságát.
De amúgy szóval jó n.év mind a három,teljesen vállalható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!