Mit kellene kezdenem azzal, ha a párom lánya hallani se akar rólam?
6!
Ilyen értelmetlen, agyament baromságot hogy sikerült össze hányni?
9
"azt ugye tudod, hogy nem akar senki senkinek az anyja lenni?"
nem is mondtam az xD
"Ja anyádnak új kapcsolata lesz az nem baj, de apándak? Hát micsodaaa.."
Ember,miről beszélsz?Én gyerekről mondtam
"Az én szüleim is elváltak, de én voldog voltam, hogy anyu is és apu is találtak mást maguk mellé."
De nem mindenki olyan mint te!
Fogadjunk hogy első pillantban avval kezdted hogy rühelted?
Istenem,ne álszetnkedjél xD
11
Mond ment miért agyament hülyeség?
Persze,gyereként/tiniként más megtapasztalni hogy nem láttod édesanyádat,mert elváltak..
Könnyü mondani 25 és 30-50 évesen..
13!
Mondjuk eleve a történetben szó nincs arról, hogy a lány ne látná az anyját. Nyilván vele él, elég nehéz lenne nem látnia.
A kérdező nagy valószínűséggel nem lesz a mostoha anyja a te óvodás szinteden, hiszen nem fognak együtt élni. Mindamellett a szulonhazastarsa bizony hivatalosan mostoha szülő ám.
Amúgy szíves tájékoztatásodra közlöm, a szüleim elváltak, amikor 6 éves voltam. Anyámmal éltem, apámmal meg hetente találkoztam. 6 evésen nyilván még én is azt akartam, örökké legyenek együtt a szüleim, de a te korodban azért már láttam a valós világot is. Neked se ártana az ovis szintedről felemelkedni
14
Légyszíves ne személyeskedjél köszi!
De abba is gondolj már bele te,hogy milyen érzés hogy apád más nővel jár.
Meg nem azért,gondolom mindenki egy érzéstelen ember hogy nem hattya meg hogy elváltak az szülei..
Mert nem azért,miért lennék óvodás?
6-os v agyok,minek kell lepontozni az válaszomat?
Jaj istenem,mit kelljen mondanom?
Hogy de jó hogy az lánynak az anyja elment,és jött helyette egy 10 évvel idősebb csaj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!