Hogy fogunk igy kibékülni?
Figyelt kérdés
Utòbbi idöben férjem sokszor megbántott húzásaival.
Ùgy eltávolodunk egymástól,egyikünk se lép a békülés felé.
Mit tennétek ti?
2010. aug. 28. 22:30
11/23 anonim válasza:
Milyen gyakran jártok abban az arab országban anyósnál? Csak nyáron? Ő milyen gyakran jön?
12/23 A kérdező kommentje:
Külföldön élünk,bennem is van egy rakás honvágy is!
Amúgy jó férj és apa is!Köszi,hogy segítetek!
2010. aug. 28. 22:52
13/23 A kérdező kommentje:
2 éve volt otthon.Anyósék is 2éve voltak nálunk.
2010. aug. 28. 22:55
14/23 anonim válasza:
Mivel nem válaszoltál egyértelműen,gondolom érzed,hogy mire akartam kilyukadni.Évente egyszer elmenni az anyjához két hétre,nem egy nagy kérés.A családjával akart menni,de te nem akartál,ezért nem akart kényszeríteni,de nyilván a gyerekeit azért szivesen vitte volna a nagyihoz,hogy találkozzanak.Gondolom fordítva te is elvárod,hogy a szüleidet látogathasd a gyerekeiddel.Itt nem a férjed,hanem te vagy a hunyó.Próbálj meg empatikusabb lenni!
16/23 A kérdező kommentje:
Jó!
2010. aug. 28. 22:57
17/23 A kérdező kommentje:
Abban sincs igazam,hogy ilyet elötte kéne megbeszélni és nem kész tények elé állítani?
2010. aug. 28. 23:02
18/23 anonim válasza:
Abban igazad van,hogy nem ártott volna előre megbeszélni,hogy hogy legyen de ha már így alakult nyelhettél volna.Most jobb volt otthon két hétig ülni a gyerekkel?
19/23 anonim válasza:
De bírom hogy ebben a kategóriában mindig fel tudtok idegelni. Ha párom van nem kijelentem hogy megyünk nyaralni ha jössz jössz ha nem itthagylak!!!!! Mivel PÁRKAPCSOLAT 2 személyről szól, magyarán megbeszélik hogy hová menjünk EGYÜTT nyaralni?! Nem kijelentjük ha van párunk, pláne feleségünk...!!!
20/23 anonim válasza:
Gondolom nem véletlenül ritkult az anyós látogatás 2 évben egyszerre.Ha a kérdező annyira kompromisszum kész,hogy nem hajlandó évente egyszer sem menni,akkor a párjánál is betelhet a pohár,hogy most idén megyünk,mert látni akarom anyámat és vinném a gyerekeket is. Ha megkérdezi legfeljebb nemet mond és idén se ment volna az anyjához.Én sem alkudoztam volna,közöltem volna,hogy idén megyek,ha kaarsz jössz,ha nem maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!