Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet kiszabadulni...

Hogyan lehet kiszabadulni ebből a pokolból?

Figyelt kérdés

Van egy nővérem aki már elmúlt 30 éves illetve van az anyám aki az egészségügyben dolgozott de 3 éve egyáltalán nem dolgozik és azelőtt is kevesett keresett és van az apám aki dolgozik de egyre rosszabbul van már.

Mai napig panelban élünk a nővérem azt mondta nem akar se albérletbe költözni, se nem tud saját lakást venni. Nos mivel nem öröklünk semmit és nincs gazdag rokonság így én se tudok saját lakáshoz jutni de ebbe a 50 nm kis panel lyukba borzalom úgy lakni hogy állandóan ordibál a nővérem az anyámmal megy a mindennapos veszekedések a lakás abszolút nincs felújítva a nyílászárók nincsenek kicserélve nincsen leparkettázva és így megy ez már évek óta. Én 29 éves vagyok tehát én se vagyok már túl fiatal de eddig csak 12 milliót tudtam összegyűjteni a fizetésemből az évek alatt ez pedig még egy panelra sem elég sajnos. Viszont ha albérletbe mennnék akkor meg soha nem tudnék saját lakáshoz jutni egyszóval ez az egész egy ördögi kör. Nem tudom rá a megoldást, nyilván a pénz oldaná meg a helyzetet mert 4 felnőtt egy kis lyukban valami borzalom.

2021. aug. 5. 07:07
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
38%
12 millióért nem lehet ott lakást venni? Az komoly. Én az alföldön lakok,városban, 3 millióért vettünk házat, igaz se fürdő, se villany (újra kellett köttetni) egy szoba konyha volt,nem volt körbe kerítés, tiszta zsungel volt az egész, de építettünk hozzá még két szobát,fürdőt,kamrát,a padlásteret is beépitettük. Szerencsére a párom villanyszerelő, meg Ács is,meg kőműves is. 😅(mindenes) burkolást a legjobb barátja csinálta.Epitő anyagokat olcsón vettünk, nem feltétlen kell a tüzépre menni.Lehet nem vagyunk nagy igényűek, meg volt munka vele bőven, de cirka 6 millióból van egy (szerintem) gyönyörű, hitelmentes házunk. Kérdező, sajnálom a helyzeted,4 felnőtt egy kis panelban sokK!Sajnos szerintem is hitellel tudsz házat venni, vagy lejebb kell adni és olyan házat venni, ami felujitandós.Kitartast.
2021. aug. 5. 11:37
 22/29 anonim ***** válasza:
92%

Vanbak igényeid!

Jó h nem a Rózsadombra akarsz költözni egyből 😅

Vegyél hiterle egy kicsit olcsóbb agglomerációban lévő házat.

2021. aug. 5. 12:13
 23/29 anonim ***** válasza:
92%

🤣🤣🤣

Kérdező, simán tudnál lakást venni, pár évig spórolsz, mész nagyobba stb. Te tudnál lakást venni, de azon sipákolsz, hogy nincs 81 milliód most azonnal egy házra, és ülsz a seggeden. Gratulálok, meg is érdemled.

2021. aug. 5. 12:42
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Aha 81millió.. Bele lóg a bilibe a kezed.

Nem akarom elhinni, hogy nem találsz normális házat normális reális áron.

Azért igazán megnézném azt a 81 millás házat.

2021. aug. 5. 12:45
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Gyors gugliztam. 🤷‍♀️ Igényed az van batya.

32 millióért találtam kapásból 85 m2 kis családiházat. Nem is egyet, nagyon igényeset.

43 milliótól 60m2 új építésű társasokat

80 milla és felette azok kacsalábonforgó házak..

2021. aug. 5. 12:52
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Avaly és Drek!

Azt nem kellene ám elfelejteni, hogy Magyarországon kb nulla szociális bérlakás van, aminek államilag maximalt és támogatott a lakbére, plusz egésze pontosan nulla védelmet kap a bérlő. Külföldön még a szabad szektorban is biztosítva vagy, hogy nem fáknak ki csak ugy.

2021. aug. 5. 14:00
 27/29 anonim ***** válasza:
74%

Érdekes, minket soha nem akartak kirakni sehonnan...

Egyébként meg nem mondtam, hogy ne vegyen sajátot. De azért szálljunk már le a földre.

2021. aug. 6. 09:33
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

12 millád van de a 80 milliós házat nézed.

Ez ugyanolyan, csak nagyban, mint amikor valakinek nincs 20000 forintja, de az iphonet lesegeti. Igaz azt ki is tudja hozni részletre...

Baszki én vagyok rosszul megkreálva biztos, de olyan lakást, autót, ruhát vagy csokit se lesegettem amire NINCS PÉNZEM.

2021. aug. 6. 14:13
 29/29 anonim ***** válasza:
59%

50 nm nem kis lyuk.

Van már 12 milliód. Vagy még pár év alatt kifarmolod a házra valót, vagy felveszel mellé egy hitelt. Simán tök jó vagy. Másnak egy milliója sincs.

2021. aug. 21. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!