Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék kiszabadulni?

Hogyan tudnék kiszabadulni?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, elváltak a szüleim. Az anyámmal élek, de rendszeresen látogatom az apámat is. Anyámmal egyre elviselhetetlenebb az életem. Jól tanulok, próbálok segíteni itthon, de mindig kitalál valamit, ami miatt lehordhat, vagy elégedetlenkedhet.Teljesen apró dolgok miatt hisztit csap, vagy kigúnyol.( pl. ha vettem egy cipőt ami neki nem tetszik) Közben észre sem veszi, mennyire bánt és megaláz. Nem akarok elköltözni, mert tudom, mekkora fájdalmat okozna neki, mert tudom, hogy szeret, csak a természete nagyon rossz. Mit tehetnék? Nem is tudom vele megbeszélni a dolgokat.
2011. jún. 20. 19:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Te vagy az egyetlen, akin le tudja vezetni a feszültséget, mert te vagy az egyetlen, aki megbocsátod.Te vagy az egyetlen, aki majd segít rajta, mert te vagy az egyetlen, aki megérti.
2011. jún. 20. 19:28
 2/9 A kérdező kommentje:
Épp ez a gond...én megértem, hogy neki nem jó a természete, hogy ingadozik a hangulata...csakhogy kezd elegem lenni abból hogy rajtam csattan az ostor. Elég érzékeny ember vagyok, és ez már évek óta így van, nehezen viselem.
2011. jún. 20. 19:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Legalább megzsarolhatnád a költözéssel.
2011. jún. 20. 19:30
 4/9 A kérdező kommentje:
Már csináltam..többször is. Akkor meg könyörög, hogy ne menjek el. Egy darabig jobb a helyzet, utána ugyanúgy megy tovább.
2011. jún. 20. 19:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Azért csak meg kéne próbálni vele beszélni, szembesíteni őt ezekkel az érzésekkel, tudatni vele, hogy neked ez így rossz; nem letámadni, mert akkor ő is csak visszacsap, hanem asszertív módon.
2011. jún. 20. 19:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Miért hiszitek, hogy nem tudja, milyen fájdalmat okoz?
2011. jún. 20. 19:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Enyém is ezt tezsi, és az a legrosszabb, hogy nem örjöng közben annyira de szar, főleg mert ő a világ szemében az ártatlan nő, akit én nem bírok elviselni...
2011. jún. 20. 19:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha megbánt, akkor látszódjon rajtad, hogy megbántott, ne beszélj vele napokig, és akkor majd észreveszi magát.
2011. jún. 20. 19:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Ismerős a helyzet...Az én szüleim is elváltak, és az én anyukám is mindig minden miatt cseszeget, ha valami nem tetszik neki, de amúgy tök jó fej is tud lenni... Néha már vissza se szólok neki, elengedem a fülem mellett a megjegyzéseit, ez be szokott sokszor válni.Sajnálom a helyzetedet, hisz én is hasonló cipőben járok :(
2011. jún. 20. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!