Félek, hogy el veszítem a családom?!
Az elmúlt 1évben 2tragikus haláleset is volt a családban és azóta rettegek, hogy a tesóimat, szüleimet elveszítem. Egyszerűen gyomorgörcsöm van a gondolattól is. Szorít a mellkasom a sírás kerülget ha bele gondolok, hogy elveszithetem őket. Már nem velük élek 1,5éve de mindennap hazajárok. Ha elmennek valahova autóval rettegek, hogy balesetet szenvednek, vagy a munkahelyükön rosszúl lesznek. Nagyon családcentrikus ember vagyok azt tudni kell rólam. Mit javasoltok van erre valami módszer, hogy nyugodt legyek? Az estéim is katasztrófák akkor pörög legjobban az agyam :(
Most Vasárnap mennek kirandúlni, de már azon is gondolkoztam, hogy elcseszem a kocsijukat, hogy meghiúsítsam a kiruccanást. Sajnos 12óraznak 2-3műszakba nagyon sokat dolgoznak és aggódok, hogy túl hajszolják magukat.
Megbolondulok😢
1. Próbálok keresni valakit!
2. Nagyon köszönöm a pozitív hozzá állásty ismét olyan mélypontom van, hogy ezen is el kezdtem sírni.
Sajnos mióta elköltöztem otthonról azóta van ez a rettegés dolog, mert én nem akartam eljönni, de párom ragaszkodott hozzá (érthető), de sajnos már vele is egyre rosszabb a kapcsolatom emiatt a dolog miatt, nem tudok koncentrálni rá, de ő erről nem tud , sőt senkinek nem beszéltem róla.
Itt most jól esik kiönteni a lelkem de ez sem végleges megoldás. :(
Nekem is volt hasonló. 2 év leforgása alatt 3 rokonomat veszítettem el, az egyikük ráadásul a szemem láttára halt meg mire kiért a mentő. Végignéztem, ahogy próbálják újraéleszteni és azt is, amikor elszállítják a hullaszállítók.
Utána sokáig rémálmaim voltak, kijött a pánikrohamom és rettegtem, hogy ki fog még meghalni a családban.
De azt kell hogy mondjam, hogy nem lehet így élni, magaddal cseszel ki. A halál sajnos elkerülhetetlen, inkább próbálj meg minél több időt a szeretteiddel tölteni. Lehet 20 év múlva, lehet 40 év múlva következik be, de nem lehet úgy élni, hogy folyamatosan rettegsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!