Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálják ezt? Nos...

Miért csinálják ezt? Nos egész nap az autóba azt osztották, hogy fogyókúrázzak. Meg elkezdték osztani szép arcom van stb. és hogy önfejű, makacs stb. vagyok. Miért kell engem leszólni?

Figyelt kérdés
Mintha ők tökéletesek lennének.. meg alacsony vagyok és hogy miért nem hordok 5cm magassarkút-.- Köszönöm a válaszokat! 17L
2010. aug. 28. 16:50
 1/7 anonim ***** válasza:
78%

Mert azt hiszik ,hogy ők tökéletesek.-.-"

KEresd meg a gyenge pontjukat és te is szólogass be de csak is viccesen.

Mellesleg én is alacsony vagyok és soha nem hordtam eddig magassarkút. Nem is szeretem annyira, mert nem szeretek benne tipegni se. Meg attól félek,h ogy elesek. Akkor inkább egy kényelmes babacipő, vagy tornacipő.Még mindig jobb mint 5 centis magassarkú cipőkbe menni:D. (ja és az egészségügyi okairól is csak annyi, hogy aki mindig magassarkút hord annak a lábai tönkremennek egy idő után)

Fogyókúrázni meg csak akkor érdemes, ha TE is azt akarod, hogy fogyj! Más miatt ne kezdj el. A lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben!:)

2010. aug. 28. 16:56
 2/7 anonim ***** válasza:
először is: kik? :D
2010. aug. 28. 16:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Hol laksz?
2010. aug. 28. 16:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
lehet hogy tényleg van rajtad felesleg és ezért hozták szóba és csak jót akarnak. amikor én is duci voltam nekem is sokan mondták, hogy fogynom kéne és igazuk is volt. én is alacsony vagyok épp ezért nagyon ritkán vagyok lapos cipőben, optikailag előnyösebb a magassarkú. nem biztos hogy bántásból mondják ezeket a dolgokat
2010. aug. 28. 16:58
 5/7 anonim ***** válasza:

mintha ezt én irtam volna.Mondjuk én idősebb vagyok nálad,de már évek óta ezt hallom,hogy fogyhatnék stb.

Szerintem te döntsd el,hogy jól érzed-e magad a bőrödben.Persze az is számit,hogy egészséges is legyél.

Én mindig azt mondom,hogy ha lefogynék akkor túl jó nő lennék:)nem nagyképűségből,de ahhoz,hogy békén hagyjanak teljesen jó.

2010. aug. 28. 17:00
 6/7 A kérdező kommentje:
Szüleim:D bocsi.
2010. aug. 28. 17:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Két esetben szólja le egy szülő a saját gyerekét:

1. Neki magának kisebbségi komplexusa van, sz.rnak tartja magát, és emiatt automatikusan azt képzeli, hogy a gyereke se lehet jobb.

2. Belátja, hogy a gyereke jobb/szebb/okosabb/ügyesebb nála, vagy valami jobban sikerül neki, mint neki sikerült anno, és emiatt irigykedik rá. Igen, sok szülő irigykedik a gyerekére, még ha a legtöbben tagadják is.

Szerintem itt is a kettő közül lehet valamelyik.

29/n

2010. aug. 28. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!