Miért csinálják ezt? Nos egész nap az autóba azt osztották, hogy fogyókúrázzak. Meg elkezdték osztani szép arcom van stb. és hogy önfejű, makacs stb. vagyok. Miért kell engem leszólni?
Mert azt hiszik ,hogy ők tökéletesek.-.-"
KEresd meg a gyenge pontjukat és te is szólogass be de csak is viccesen.
Mellesleg én is alacsony vagyok és soha nem hordtam eddig magassarkút. Nem is szeretem annyira, mert nem szeretek benne tipegni se. Meg attól félek,h ogy elesek. Akkor inkább egy kényelmes babacipő, vagy tornacipő.Még mindig jobb mint 5 centis magassarkú cipőkbe menni:D. (ja és az egészségügyi okairól is csak annyi, hogy aki mindig magassarkút hord annak a lábai tönkremennek egy idő után)
Fogyókúrázni meg csak akkor érdemes, ha TE is azt akarod, hogy fogyj! Más miatt ne kezdj el. A lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben!:)
mintha ezt én irtam volna.Mondjuk én idősebb vagyok nálad,de már évek óta ezt hallom,hogy fogyhatnék stb.
Szerintem te döntsd el,hogy jól érzed-e magad a bőrödben.Persze az is számit,hogy egészséges is legyél.
Én mindig azt mondom,hogy ha lefogynék akkor túl jó nő lennék:)nem nagyképűségből,de ahhoz,hogy békén hagyjanak teljesen jó.
Két esetben szólja le egy szülő a saját gyerekét:
1. Neki magának kisebbségi komplexusa van, sz.rnak tartja magát, és emiatt automatikusan azt képzeli, hogy a gyereke se lehet jobb.
2. Belátja, hogy a gyereke jobb/szebb/okosabb/ügyesebb nála, vagy valami jobban sikerül neki, mint neki sikerült anno, és emiatt irigykedik rá. Igen, sok szülő irigykedik a gyerekére, még ha a legtöbben tagadják is.
Szerintem itt is a kettő közül lehet valamelyik.
29/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!