Már nem szeretem, szinte semmit sem érzek iránta, hogyan mondjam el neki?
Kedden megyünk nyaralni Törökországba, le van foglalva mar minden és én nem szeretem, sajnos ez az érzés pillanatok alatt múlt el.
Nagyon szerelmes belém, hiába küldöm a jeleket, nem veszi észre.
Mit tegyek, ne menjek el vele? Hogyan mondjam meg, hogy már nem szeretem, még sosem csináltam ilyent.
Szerintem beszéld meg vele.Én a 6 éves kapcsolatomból az utolsó 2-t már szenvedéssel éltem át,mert évekig vártam h. újra belémszeressen(engem is megcsalt a volt barátom,de velem maradt,de már csak szeretet volt a részéről),aztán mire ő kezdett hajtani megint, én szerettem belőle ki mert belefáradtam, aztán már semmivel sem tudta visszahozni.Ne kínozd magad.Mond meg neki, h. nem akarsz szemét lenni,de az elmúlt hónapok történései megváltoztatták a látáskörödet és az érzelmeidet.Ha akarja elmész vele Törökbe,de ha nem akkor nyugodtan vigyen valaki mást.
Amúgy egy kapcsolatért igenis dolgozni kell,mert a szerelem nehezen alakul ki és hamar el is tud múlni ha tele van negatívumokkal.Na meg az ismert mondás, h. "könnyebb megszerezni,mint megtartani."
Az őszinte beszéd a legjobb!!!
A férfiember nem gondolatolvasó, neki nem jelek kellenek, hanem egyenes beszéd. Azt érti.
Ha nem szereted és kín az egész, akkor állj oda elé bátran és mond meg neki. Még utazás előtt.
Mond el, hogy nem szereted és nem igazán szeretnél vele elmenni nyaralni. Persze, ha nagyon szeretné, azért elmehetsz vele, hátha valami. Aztán ha ott sincs semmi, se szex, se szerelem, akkor szépen elbúcsúzol tőle a reptéren és korrekt voltál. Még azt sem mondhatja, hogy nem adtál neki még egy esélyt.
Gondolj csak bele,te mit szeretnél jobban? Ha veled lenne valaki, mert te vaksin szerelmes vagy, ő meg szex közben a plafont nézné, miközben szánalomból (mert te annyira szereted őt és nem akar megbántani) veled van, vagy azt, ha odaállnak eléd és azt mondják. Figyel bébi, ez nem megy. Ahogy jött az érzés, úgy el is ment. Én úgy érzem ez egyszerűen nem megy. Nem te vagy a hibás, belőlem szállt el valami egyszerűen. tán nem is vagyunk egymáshoz illőek.... vagy valami ilyesmi.
És akkor vége...hirtelen szar, de az is szar, ha belegondolsz, hogy azért vagy vele, mert sajnálod.
És az hová fog vezetni? Vele vagy, aztán egy szép szemű fickóért meg epedezel, netán megcsalod... Az még rosszabb.
Beszélj vele!
ÜDv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!