Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Már nem szeretem, szinte...

Már nem szeretem, szinte semmit sem érzek iránta, hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés

Kedden megyünk nyaralni Törökországba, le van foglalva mar minden és én nem szeretem, sajnos ez az érzés pillanatok alatt múlt el.

Nagyon szerelmes belém, hiába küldöm a jeleket, nem veszi észre.

Mit tegyek, ne menjek el vele? Hogyan mondjam meg, hogy már nem szeretem, még sosem csináltam ilyent.

2010. aug. 28. 10:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Velem dettó ugyanez volt!

És megsúgom: SEMMIT sem változtatott a nyaralás az érzéseimen.

Csak annyit hogy az ex pasim azt érezte hogy a nyaralás miatt ki is használtam:S

NE menj el, hidd el ebből csak baj lesz, mert majd jön azzal a pasid, hogy "tudom hogy szeretsz, hiszen ha nem szeretsz nem jöttél volna el nyaralni"

NEM SZABAD! Ez gerinctelenség, főleg ha a 70%ot ő fizeti, ez olyan mintha kihasználnád!!!

Mondd meg neki most kerek-perec, hogy nem érzed hogy szereted, egyszerűen elmúlt benned, és ez nem fog menni neked vele. Ezért nem is akarsz nyaralni menni...

18/L

2010. aug. 28. 11:11
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Már nem érzel utálatot sem? Mit tett amiért utáltad?

Mióta vagytok együtt?

Majd ha ezekre válaszolsz megírom hogy én elmennék e.

18/L

2010. aug. 28. 11:12
 13/22 A kérdező kommentje:

Kb. egy olyan két hete másfél éve vagyunk együtt.

Szerelmes voltam belé első perctől. Csak mostanában elhanyagolt.

A gondolatok befolyásolják az életünket, vagyis én ezt hiszem , és állandóan azt hajtogatta, hogy úgyis én kifogom dobni, mert jól nézek ki és fiatal vagyok, találok majd másikat. mert Ő 24.

2010. aug. 28. 11:15
 14/22 A kérdező kommentje:
Megcsalt a kapcsolat elején, de én megbocsátottam neki, mert szerettem. Találkozgat a volt barátnőjével, akivel 4 évig voltak együtt, a csajnak is van barátja, és tudom, hogy szeret nem azért találkozgat vele, de ez nagyon zavar. És az utóbbi 2 hétben többet volt az ex-el és az ex-nek a vőlegényével mint velem. Az utóbbi 3napban nem is láttam, mert nem velem volt.
2010. aug. 28. 11:21
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Értem akkor valószínűleg elég önbizalom hiányos, és addig mondta neked, hogy ő nem a "tökéletes férfi" (azaz hogy találsz jobbat) , hogy te elhitted.

Ha még akarsz neki adni egy esélyt akkor mond meg neki, hogy te emiatt(feltéve ha ez az oka amit gondolok) kezdesz kiszeretni belőle, és változtasson.

Ha meg már nem akarsz semmit akkor attól függjön hogy elmégy e, hogy megérdemli e hogy kihasználd, és hogy nem e undorodsz tőle.

/az a 18/L voltam aki kérdezgetett/

16/22 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok abban, hogy még mindig szeret, csak egy fura ember.
 17/22 anonim ***** válasza:
72%

ja bocsi megint én vagyok most láttam hogy ismét írtál.

Hát ez undorító. Akkor ha nem undorodsz tőle menj el nyaralni és utána dobod, megérdemli, ha megcsalt meg ha ennyire hanyagol, és igaza van majd találsz jobbat nála.

2010. aug. 28. 11:23
 18/22 anonim ***** válasza:
85%

hát tudod ki menne el vele nyaralni???:O

Találkozgat az exével, plusz meg is csalt... Hát hányok az ilyenektől.

HAGYD OTT FRANCBA!!!!

NEHOGY MÁR MÉG TE BOCSÁSS MEG NEKI EZEK UTÁN! LÉPJ LE!

2010. aug. 28. 11:25
 19/22 A kérdező kommentje:

Elmondtam neki, de nem érdekelte. Azt mondta úgyis tudta, hogy ez lesz belőle és majd szeptemberben úgyis megy Kanadába dolgozni.

De nagyon szarul érzem magam.

Azt mondta, hogy egy kapcsolatért nem kell dolgozni, mert az jön magától, vagy nem...

2010. aug. 28. 12:39
 20/22 anonim ***** válasza:

Így már más a szitu,hogy kifejtetted :S

Tudod mit?Menjen akkor az exével meg annak a pasijával :)

21/L

2010. aug. 28. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!