Érdemes még ezt folytatni?
Sziasztok!
Párommal és 6hónapos fiammal élek együtt, jelenleg a párom szüleinél élünk. Nem egy légtérbe de abba az udvarba...
Egy hete összevesztem nagyon durván az apósommal, pár napra hazajöttem kisfiammal a szüleimhez hogy összeszedjem magam.
Megkértem páromat, hogy költözzünk onnét el mert nem érzem jól ott magam, az apósom házába meg ezek után ott velük.
Hát ma mondta a párom, hogy Ő nem fog fizetni albérletet ha ott ingyen van a ház, de mondtam hogy én nem szeretnék ott maradni ezek után.
A lényeg, hogy megmondtam hogy akkor hazaköltözöm végleg, Ő belement
Tehát képes ezért elhagyni engem és a kisfiát, mert Ő biztos nem költözik
Szerintetek????? Érdemes küzdenem? Vagy engedjem el azt az embert aki semmit nem tesz értünk?
"Vagy engedjem el azt az embert aki semmit nem tesz értünk?"
A semmi alatt azt érted, hogy nem ért egyet veled? Lehet a párod csak jobban jár nélküled. Már nem azért, de egy kapcsolatot ne intézz el ennyivel. Nyilván te tudod, hogy milyen ember a párod, de mi nem tudjuk,plusz azt sem hogy min vesztél össze apósoddal. Lehet apósodnak van igaza... Ne a gyakorin kapott válaszok alapján dönts már légyszi. Beszéld meg velük - az apósoddal és a pároddal. Ha pedig nem megy, akkor nem vagy elég érett még és lehet veled van a probléma. Plusz akkor előtted áll egy csomó jogi ügyintézés a láthatóság miatt stb. (nagyszülőknek is van joguk a gyerekhez). Szerintem egyszerűbb megbeszélni és kompromisszumot kötni.
Probléma ott kezdődött hogy apósom nagyon sok mindenbe beleszól.
És alkoholista, sajnos nem tetszik neki ha valami nem úgy történik ahogy Ő azt elképzelte
Finoman szólva elküldött hulla részegen a p***ba
Figyelj, bocs, hogy ezt mondom, de egy s.ggfejhez mentél hozzá. Ennek jövője nagyon kis eséllyel van. 1. Hagyja, hogy az apja szidja a párját, a gyermeke anyját. Undorító. 2. Hagyja, hogy a hathónapos gyereke egy alkoholistával éljen együtt. 3. Hagyja, hogy a párja egy alkoholistával éljen együtt.
Nem szeret sem téged, sem a gyereketeket.
Én írtam azt, hogy ha csak egy veszekedopés volt, akkor gondold meg a költözést. De ezek szerint sok volt, csak ezt érzed a legnagyobbnak.
A saját tapasztalatomat írom le neked, hátha sikerül döntened.
Apósom is alkoholista volt. Nekem mindig mondta az áldást. Persze, csak ha a férjem nem volt otthon. Mikor panaszkodtam neki, mindig megkaptam, hogy csak túlreagálom,meg hisztizek. Erre apósom hogy bevágódjon, kínálta piával. A férjem is alkoholista lett. 2 picivel váltam el tőle.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a férhed is beleeshet ebbe a csapdába. Ja és persze miattam ivott, mert én egy sárkány voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!