Köldök piercing végett bántás?
A lányodnak.
18 éves, azt csinal amit akar...
A párodnak köze nincs hozzá.... milyen alapon szol bele?!
Na ha az én párom leqvázná a gyerekem, en tuti ki is adnám az útját....
Én 16évesen csináltattam, az ég világon senki nem szolt érte. Megkérdeztem anyát, beleegyezett. Nevelőapámnak meg nem volt beleszólása.
Neked komolyan kérdés, hogy egy tahónak adj igazat, csak mert beteszi?
Ha az én gyerekemet k...ta volna le, az biztos, hogy ott vágom ki.
Élettársad apja a lányodnak?
Ha nem, semmi köze hozzá.
Ha szétlyuggatva ment volna haza ahhoz sem lenne köze.
(nekem 8. után lett köldökpiercingem, apukám vitt el, mert megunta, hogy folyton ezt kérem, úgy volt vele, hogy az én testem)
Ezt a fszit meg "megnevelném"
Te elvileg anya vagy, nem?
ÉS szó nélkül hagyod hogy a párod lequrvzza a lányod és még ő bántsa egy ilyen semmiség miatt? Sőt el is kergette a lányod?
ÉS ezek után mi az hogy 2 tűz között állsz anya létedre kinek adnál igazat?
A férjednek aki szó szerint kurv.ázza a lányodat és bántja sőt elkergette vagy a kedves férjednek aki ilyesmire vetemedett...
Ha normális szülő vagy akkor a lányod mellett állnál, nem is értem mi indokod lenne a férjed pártját fogni aki lek.rvázza a saját lányod, ezzel azt bizonyítod hogy te is lek.rváznád nem szó szoros értelemben...
Egy sima köldökpiercingből ne csináljatok ekkora ügyet, az ő teste sőt 18 elvileg felnőtt és az ő pénze, így nem értem a kiakadást...
Szerintem is kamu de lehet sajnos valós de sok szempont miatt is ferdül a sztori...
1.a lány aki csinált magának köldök ékszert (így írom mert a másik nekem hosszú :D) 18 éves azaz már nem függ a szülők döntésétől.
2.Saját pénzéből vette, azaz nem a szülők baja lenne ez
3.apja konkrétan lek.rvázta a saját lányát amit szerintem nem sok apa tenne meg és még ő akad ki hogy nem szólt neki de nem is értem minek szólt volna úgy jobb lenne vagy mi?
4.Az "anya" elvileg most valamiért döntésképtelen és nem tudja kinek a pártját fogja mikor itt egy épeszű nem anya is pontosan tudja mi lenne a helyes..
5.Az anyja konkrétan nem közölte de erre utal, hogy lehet hogy a párját pártolna aki mindennek elnevezte a saját lányát sőt elkergette otthonról és még ezek után is a férjnek adna igazat mire fel? mit nyerne vele--
6.Ez az egész csak egy köldök ékszer miatt törént, mellesleg a lány rendelkezik a testével, 18 és ekkora patáliát csinál a család úgy hogy a a saját pénzét költötte rá.
7.18 évesen ne kellljen már mindenről beszámolni mit tesz és csinál sőt értelmetlen...
Nekem nagyon kamugyanús, sőt a kérdező se reagál mint a szokásos kitalált sztoriknál bár lehet igaz de nekem nem áll össze a kép!
Egy anya hogy pártolhat olyan férjt aki konkrétan lekurv.zza a saját lányát egy ilyen semmiség miatt és elkergeti...O_O
eszem megáll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!