Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon szemét vagyok? Kiszeret...

Nagyon szemét vagyok? Kiszerettem a barátomból, de még mindig vele akarok maradni.

Figyelt kérdés

Kiszerettem már belőle, mert nagyon sok negatív dolog történt. Olyan dolgokat csinál, amit én nem vagyok kepés elfogadni, és mivel párkapcsolatban élünk, gondolom ezert kell alkalmazkodjunk egyik a másikhoz .

Nem is kiszerettem belőle, hanem mar meguntam és megutaltam őt, azért amiért így viselkedik velem, nagyon önfejű.

Addig szeretnek vele együtt maradni, amíg nem találok másikat, tudom, hogy nagyon szerelmes belem. De nekem kell a szex miatt is, nekem Ő volt az első pasi az életemben mindenfele képen. Ne toljatok le légyszíves, mert tudom, hogy miért vagyok ilyen vele szemben.

Én 18 vagyok, Ő 21 és 1 éve vagyunk együtt

2010. aug. 27. 20:05
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Basszus te csak kihasználod. Legyen már benned annyi önérzet, hogy megbeszéled vele! 18 évesen nem tudsz egyedül meglenni? És kell a szex miatt...Szép. Gratulálok, már ne is haragudj. :S Ez durva. Oké, hogy megcsalt de így akarsz bosszút állni, vagy mi?
2010. aug. 28. 12:05
 32/33 anonim ***** válasza:

Mi vagy te majom basszus,azok csinálják ezt a faágakkal,Sexelni meg tudsz a sarki fűszeressel is ahhoz nem kell párkapcslat,és nem kell a másikat hülyeteni kihazsnáli,lealázni h csak szexért kel meg addig amig nem jön a mr tökély és akkor szegény csávó mehet a levesbe.Kezdem megértenii miért van ennyi homoszexuális,ilyen nők melett,nem csoda,a női nem szégyeni az ilyen szexért tartok pasit meg addig vele vagyok kifacsarom mig nem találok jobbat és lédúsabbat...

28N

2010. aug. 28. 12:13
 33/33 anonim ***** válasza:
67%
Egy csomó pasi ugyanígy érdekből, gyávaságból van megszokott csajával és még azt is gyáva bevallani, hogy már nem szereti. Utálom az ilyet én is, de én is estem már hasonló hibába.
2010. aug. 29. 13:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!