Barack20 kérdése:
Nagykorúvá, váltam, hogyan tudnám a gyerektartást a saját számlámra utalni egyik szülőféltől?
Figyelt kérdés
Apukámtól kapom a gyerektartást de mivel már nem anyummal élek így szeretném a gyerektartást magamévá tudni, hogy tudnám ezt megoldani?2021. júl. 19. 20:05
11/19 anonim válasza:
Szeptembertől mi lesz, ez a fő kérdés.
12/19 anonim válasza:
Ja hopp lemaradt, ezesetben meg anyuddal beszélj, először, ha belemegy önként, akkor könnyen emgodlható.
13/19 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat! :)
2021. júl. 19. 23:56
14/19 anonim válasza:
Nagykorúként nem jár gyerektartas, max rokontartas. Viszint ha nem élsz egyik szülőddel sem, akkor nem csak apadnak, hanem anyádnak is fizetnie kellene ám.
15/19 anonim válasza:
Amíg nappali képzésen tanul, jár a gyerektartás 18 év felett is.
16/19 anonim válasza:
15!
Nem, akkor már rokontartas lesz belőle és ha nem el együtt egyik szülővel sem, akkor mindkettőt perelni kell érte, nem csak az egyiket.
17/19 anonim válasza:
Anyád dolga volna, hogy tovább utalja.
De a jog szerint őt illeti.
Elég gáz, ha lenyúlja.
18/19 anonim válasza:
Egyébként nem hülyeség, amit a 16-os ír. Én sem értem, hogyha egyik szülővel sem él együtt, akkor miért csak az apának kéne továbbra is eltartania. Elvileg a gyerektartást a különélő szülő fizeti. Ebben az esetben mindkét szülő különélő. Valaki magyarázza meg, hogy ez miért nem helyes, és miért lett a 16-os lepontozva.
19/19 anonim válasza:
18!
Mert fogalmuk nincs a törvényekről, így az értékelésnél a jeleket nem az eredeti, hasznos, nem hasznos módon értékelik, hanem tetszik, nem tetszik alapján.
16. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!