Jogosan várja el a párom, akivel 7 éve élünk együtt az anyjánál, hogy beleadjak a ház felújításába ( tető, illetve ablakcsere)?
Mondjuk én beleadni is csak kölcsönnel tudok, de akkor sem tartom fair-nek hogy más házán értéknövelő felújításokba kezdjek.
25/N
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! 🙂 Mindig fizettem havonta a rezsibe, kajába, ezeken felül sokszor volt hogy elmentem bevásárolni és én álltam a kajákat amiket akkor megvettem.
Természetesen amik elromlottak, ez idő alatt, 1* volt már porszívó csere, mosógépcsere, mikrócsere. Ezeket mind közösen fizettük.
De azért egy tető más!!!
öszönöm mindenkinek a válaszokat! 🙂 Mindig fizettem havonta a rezsibe, kajába, ezeken felül sokszor volt hogy elmentem bevásárolni és én álltam a kajákat amiket akkor megvettem.
Hát még szép..de másba nem fizettél gondolom, csak odacuccoltál.
21es és senki nyakára nem költözöm. ilyen egyszerű. ha meg mégis, természetesen fizetek az ottlakásért plusz a rezsi és étel rám eső részét, tehát kb havi 150 ezret minimum.
Kérdező, leírtam már korábban de ideírom megint, mert ez a lényeg, a többi csak szócséplés.
Ne legyél olyan hülye hogy kölcsönt veszel fel, a pénzt odaadod másnak, te meg fizeted a hitelt. Aztán ha kitesznek, elköltözöl, a hitel marad a tied.
És egy életen át anyósnál szeretnél élni?
A barátod a legjobb pasi, akit megkaphattál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!