Mennyibe kerülne a lenti lakás felújítása mindennel együtt?
Feltűnően olcsóbban adják, mint a környékbeli szintén felújítandó lakásokat. A mindennel együttet pedig konyhabútorral, teljes fürdőszobával gondolom.
Eladási ár 1/2-vel nyugodtan számolhatsz!
Mj: nekem annyi pénzem (63 milla) lenne, építenék.
Első vagyok.
Azért írtam 150ezer+/m2 árat mert:
- a nyílászárókat is cserélni kell, ha korrekt lakást akarsz. Mivel itt minden egyedi méret még műanyagból sem lesz olcsó (ha meg műemléki környezet miatt fa kell akkor meg pláne)
- sajnos az a parketta nem menthető, nem két fillér csaphornyosra cserélni, ha más burkolatot akarsz akkor meg alá kell dolgozni nem keveset.
- a teljes gépészet kuka, ha már szétveri célszerű lenne központi fűtésre (esetleg padlófűtés) átállni.
- a vakolatot nem hagynám fenn, tekintve, hogy girbe-gurba és még sérült is (korábbi csőtörés vagy valamilyen vizesedés(!) miatt.
Szóval ide nem lesz elég "szaki aki egyedül dolgozik"
OFF
Mivel ez egy nagypolgári lakás én tuti fenekestől borítanám fel az alaprajzot és megpróbálnék valami élhetőbbet kihozni a szoba-konyha-fürdő helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!