Miért nem érti meg egy férfi, hogyha megvan a havim, sokkal idegesebb és ingerlékenyebb vagyok?
Kössetek kompromisszumot: ő türelmesebb lesz veled, és te megpróbálod visszafogni magad.
Nem rá haragszol, ezt soha ne felejtsd el!
Hogy tudod a panaszt kiváltó okot megszüntetni?
A férfiak meg soha nem voltak még nők. Van, akinek semmi más tünettel nem jár a menzesz, van aki fetreng a kínoktól, ingerült, idegesítő. Nekem anno a fogamzásgátló tabletta szedése segített. Aztán mikor befejeztem, mert babát terveztünk, ugyanúgy visszajöttek a fájdalmak, rosszullétek, mint előtte volt. A szülés után viszont minden megváltozott. Semmi görcs, rosszullét. Előtte volt, hogy összeestem, és ha csak pillanatokra is, elvesztettem az eszméletemet. Soha nem tudtam, hogy estem el, de az első pofozgatásra, vagy hideg vizes érintésre észhez tértem. Most a nagyobbik lányom jár ugyanabban a cipőben. Előző napon, meg az elsőn olyan, mint egy időzített bomba, csak épp nem ketyeg. Nincs már olyan gyógyszer, tea, homeopátiás szer, amit ki nem próbált volna az elmúlt bő 8 évben. De fogamzásgátlót nem akar szedni, pedig 21. évében van, és lassan 2 éve tartós kapcsolata. Sokszor már szinte nekem fáj, ahogy szenved. De nem esik össze, mert megérzi az ájulás közeledtét, és ott ül le, ahol van. Ezzel megelőzi az összeesést. Az orvos is a fogamzásgátló szedését javasolta, más ötlete neki sem volt.
Ezek alapján tudod kedves kérdező, miért értek veled egyet, értelek meg.
Kívánom minden lánynak, nőnek, soha ne tudja meg, milyen fájdalmas lehet a menzesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!