Miért nem érti meg egy férfi, hogyha megvan a havim, sokkal idegesebb és ingerlékenyebb vagyok?
Én nő létemre sem értem meg, mert normális maradok menstruáció alatt is.
23/L
elsőnek: mindenki máshogy viseli, valaki idegesebb, van aki kevésbé, van akinek fáj a hasa, és van akinek nem...
Kérdezőnek: Nem tudja átérezni a helyzetet, és soha nem is fogja tudni! Mondd el neki, amikor nem vagy ideges, amikor épp nem mensrutálsz, hogy ilyenkor sokkal idegesebb vagy a kelleténél, és apródolgokon is fel tudod húzni magadat, DE nem rá haragszol, vagy őt akarod bántani, így talán nem fog emiatt szólongatni.
Szerintem a menstruacio az egy intim dolog, es nem illik errol beszelni.
Nekem is mindig gorcsol a hasam es ingerultebb is vagyok, de nem kikiabaltam a dolgot, es nem vartam el, hogy mindenki "vigyazva" alljon meg elottem, mig En elvonulok,
hanem megprobaltam kezelni a panaszaimat es nem alaztam meg magam.
Elkell menni es kell venni nyugtato-teat pl. vagy pedig
sima kamilla teat!
A panasz kivalto okat kell megszuntetni!!!
A menstruáció intim dolog, de lehet -sőt kell- róla beszélni.
A türelmetlenséget, idegességet lehet mérsékelni önuralommal. Nekem fejgörccsel, hasfájással jár a menstruálás, de a környezetemmel ezt nem éreztetem. Próbáld önmagad nyugalomra inteni. A te fájdalmad, idegességed senki más nem érzi csak te. 30/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!