Az egyik kollégád gyereke 'szerelmet vall' neked. Mit csinálsz?
Kamionos vagyok és most nyáron az egyik kollégám (aki a haverom is) vitte magával a 15 éves lányát. Összebarátkozott velem és volt olyan hogy átült hozzám (még vezetni is engedtem:P). Szinte egész nyáron velünk volt és megtetszettem neki. Tegnap elmondta nekem hogy szeret meg milyen jófej vagyok de ne mondjam már el senkinek. Amúgy tényleg mindig nézett és zavarban volt amikor a közelében voltam. De gecc én akkorát néztem amikor elmondta :D
Nekem van feleségem meg gyerekem és amúgy se vagyok pedofil. Mostmár nem merek elé menni. Mit csináljak?
31/F
elmondta nekem hogy szeret meg milyen jófej vagyok de ne mondjam már el senkinek.
ott a kulcsszó senkinek. nyilván nem véletlenül kérte hogy ne mond el amit elmondott neked.
Ne foglalkozz vele.
31 éves vagy.
Miért kéne magyarázkodnod??
26/N
Szerintem magyarázd el neki, hogy ez így nem működhet, a korkülönbség miatt plusz neked még családod is van és ezt felejtse el mert semmiképpen nem lesz jó vége!
Amúgy meg csak magadnak köszönheted, mert a 15 éves lányok olyat hogy: "vezetheted a kamionom" jelnek vesznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!