Ha nem kíván a párod, elhagyod, vagy megpróbálod rendbe hozni a dolgokat?
Egyik kérdésnél olvastam, hogy azt irták a kérdezőnek, hogy megalázó olyan férfivel lenni, aki nem kívánja őt.
De egy több éves kapcsolatban felmerül egy ilyen, nem lehet egyik napról a másikra kidobni az egészet a szemetesbe.
Nem tudok semmilyen körülményt, de ha nekem ilyet mondana a párom, megpróbálnék magamon változtatni, vagy alaposan elbeszélgetnék vele, nem pedig kirúgnám.
Vagy rosszul gondolom, hogy ilyenkor az azonnali szakítás nem feltétlenül jó?
Én is megpróbálnám megbeszélni,ha lehet változtatni,akkor változtatnék. Mert igazán szeretem a párom. A megcsalásról is ez a véleményem: ha egyszer mással lenne, igen is rákérdeznék, miért? Választól függene,hogy lenne azután.
Az a véleményem,hogy nem az a megalázó,ha pl: nem kívánja a párja,hanem az,ha nem tudják megbeszélni.
* megalázó olyan férfivel lenni, aki nem kívánja őt.
Itt a pasi is hibázott! Gondolom nem egyik napról a másikra alakult ez ki benne, hanem egy folyamat volt. Arra nem volt képes, hogy megbeszélje a párjával a dolgot.
Viszont az első problémánál feladni egy több éves kapcsolatot? Nem, megpróbálnám helyre hozni, persze ehhez 2 ember kell. Mindenhez 2 ember kell. Ne az legyen, hogy az egyik fél próbálja megmenteni a kapcsolatot a másik meg sz**ik nagy ívbe az egészre. Ha viszont tényleg nem lehet segíteni a dolgon, akkor nincs más megoldás szakítani kell.
Ha egy pasi a kinézet miatt kíván, azt a kapcsolatot már ott megette a fene...
Engem ha azért nem kívánna, mert felszednék pár kilót, elküldeném a francba, ha én így érzem jól magam, akkor nem az én bajom, hogy nem kíván..
Különben voltam már 100 kg is, és akkor is kívántak. Na pff. Ez végülis nem a kilókról szól, meg a kinézetről, hanem hogy unalmas a kapcsolat...
Aki azt a kérdést kiírta, neki is teljesen unalmas lehet a kapcsolata annak alapján, amit írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!