Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy jössz ki a párod szüleivel?

Hogy jössz ki a párod szüleivel?

Figyelt kérdés
Miért?

2021. júl. 6. 19:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
85%
30N vagyok, és a férjem szülei már rég nem élnek, sosem ismertem őket. Én sajnálom, elmesélése alapján szerintem jól kijöttünk volna.
2021. júl. 7. 06:17
 12/17 anonim ***** válasza:
89%
Évi kétszer megyünk hozzájuk maximum, de még az is sok. 30/F
2021. júl. 7. 06:24
 13/17 anonim ***** válasza:
83%

Anyóssal jól, a párom apja meghalt pár éve, de a válásuk után soha nem foglalkozott többet a lányával, pedig egy városban éltek... Anyós párjával is jól kijövök, egy időben nem nagyon beszéltünk, mert alkoholista volt még mikor a párom kicsi volt és a sok balhé miatt nem szóltak egymáshoz a köszönésen kívül. Viszont valamennyire általam is, sikerült lecsillapítani a vihart és jó pár éve már, hogy el tudnak beszélgetni, nincs balhé...

A párom is jól kijön anyummal és a párjával is. Faterral soha nem találkozott én se láttam elég rég óta... Szintén alkesz, a szüleim válása után még jártam hozzá egy ideig, amíg ki nem jelentette, hogy nem vagyok a fia... Úgy hogy azóta tartom ehhez magam.

2021. júl. 7. 09:20
 14/17 anonim ***** válasza:
57%

17/l, tudom fiatal vagyok blablabla..

Én jól kijövök velük, talpraesettnek gondolnak, apukája kedves, néha beszélgetünk.

Anyukája szerintem örül hogy "el bírnék egy háztartást", néha besegítek neki a főzéssel, mosogatással.

Alapvetően hasonló az értékrendünk, nagyon kedvesek velem, olyan mimtha az én szüleim is lennének.

2021. júl. 7. 10:16
 15/17 anonim ***** válasza:
90%
Évek óta ismerem őket. Aposommal jól kijövök ha az anyósom nincs ott. A sógornőm szívből gyűlöl, anyósom csak egy kicsit. Sajnos ők boldogtalanok mind a hárman. Mi pedig nagyon szeretjük egymást és jól megvagyunk.
2021. júl. 7. 11:46
 16/17 anonim ***** válasza:
82%

Anyósomnak udvarlok, hízelgek, mert a feleségemnek fontos a vele való jó kapcsolat és jóba akarok lenni vele. Bár néha nehezen sikerül, mert nagy a szája.

Apósom nagyon elfoglalt, alig találkozunk, vele nem nehéz jóba lenni. Soha nem keresek felesleges konfliktust.

2021. júl. 7. 11:56
 17/17 anonim ***** válasza:
91%
Utolsó! Szerintem te az én férjem vagy!
2021. júl. 7. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!