Szerintetek ez normális ?Miért csinálja ezt?
Nem tudja, hol élünk. Nincs kapcsolat. A végén már féltem, hogy a híradóban fogunk szerepelni , a bűnügyi rovatban.
Javaslom, ne erőltesd ezt a kapcsolattartás dolgot, örülj, ha békén hagy. Fogd fel ugy, hogy nem érdekli a gyereke, olyan mint egy nyomorék, csak nem testileg, hanem lelkileg. Fogd fel ugy, hogy szültél MAGADNAK gyerekeket.
Egy szar alak vagy ha meg ezek utan igenyled tole a gyerekeiddel valo kapcsolattartast.
Tonkre fogok tenni a gyerekeidet ha engeded annak a patkanynak hogy alazzon titeket
Meg kell vele szakitani a kapcsolatot...
Nem akarok az apjuk ellen beszelni de igazabol aki melto arra hogy apanak nevezzek annak vannak olyan fontosak a gyerekei hogy moderalja magat mikor veluk/az anyjukkal beszel.
Elozo vagyok, nekem is ilyen kapcsolatom volt, 2 honapos terhesen leptem tole. Az elso szerelmem volt, 19 evesen mentem hozza. Azota egyszer talalkoztunk mikor megnezte a fiat. Hazudnek ha azt mondanam hogy nem kavart fel, de nem, nem vagyok sakktabla akit tologatnak, mert nem vagyok gyenge jellem.
Hiaba jonnek elo a szep emlekek en mar nem tudok ugy ra nezni azok utan hogy lattam azt az oldalat ami miatt elhagytam. Mert akinek egyszer meglatod azt az oldalat annak az orokre meg is marad. Legfeljebb jobban probalja rejtegetni hogy visszamenj. De eltunni soha nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!