8 éves kislány ellett kényeztetve?
Figyelt kérdés
Mindent megkap amit kér, nem merik otthon hagyni. szerintem 8 éves az már nem kisbaba. szerintem egy szülő nem ezzel okoz jót a gyermekének hogy mindent megenged hanem hogy szabályok vannak. nekem ő féltesóm2021. júl. 1. 16:26
21/24 anonim válasza:
Nem értelem azokat akik azzal jönnek higy én bezzeg 8 évesen. Nem tudom feltűnt-e de nem mindenki egyforma. Vannak gyerekek akik nem viselik jól ha a szülő sokáig nincs otthon. Nincs ebben semmi furcsa.
22/24 anonim válasza:
sok prollantyú véletlenül se vágja hogy a kérdező full analfabéta...és azt IRÓNIA szót sem ismerik...
#prollantyú #proletár #proli #általánosiskola #nyócosztály #funkcionálisanalfabéta #ellett #igekötők #helyesírás #ellikvagynemellik #ellettvagynemellett #holahiba #sosejösszrá #túlnehéz #igazhogyáltalánosiskolaianyag #akkorsetudodmegtanulni
23/24 anonim válasza:
22. Csak gyerek. Ki tudja hány éves.
24/24 anonim válasza:
jajj kedvesem figyelj jobban a helyesírásra, kicsit mást jelent így ahogy írtad, de na..... :DDDDD emberek vagyunk :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!