Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 8 éves kislány ellett kényezte...

8 éves kislány ellett kényeztetve?

Figyelt kérdés
Mindent megkap amit kér, nem merik otthon hagyni. szerintem 8 éves az már nem kisbaba. szerintem egy szülő nem ezzel okoz jót a gyermekének hogy mindent megenged hanem hogy szabályok vannak. nekem ő féltesóm

2021. júl. 1. 16:26
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem értelem azokat akik azzal jönnek higy én bezzeg 8 évesen. Nem tudom feltűnt-e de nem mindenki egyforma. Vannak gyerekek akik nem viselik jól ha a szülő sokáig nincs otthon. Nincs ebben semmi furcsa.
2021. júl. 1. 22:44
 22/24 anonim ***** válasza:
39%

sok prollantyú véletlenül se vágja hogy a kérdező full analfabéta...és azt IRÓNIA szót sem ismerik...

#prollantyú #proletár #proli #általánosiskola #nyócosztály #funkcionálisanalfabéta #ellett #igekötők #helyesírás #ellikvagynemellik #ellettvagynemellett #holahiba #sosejösszrá #túlnehéz #igazhogyáltalánosiskolaianyag #akkorsetudodmegtanulni

2021. júl. 1. 22:48
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
22. Csak gyerek. Ki tudja hány éves.
2021. júl. 1. 22:55
 24/24 anonim ***** válasza:
51%
jajj kedvesem figyelj jobban a helyesírásra, kicsit mást jelent így ahogy írtad, de na..... :DDDDD emberek vagyunk :DDD
2021. nov. 30. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!