Páromnak első házasságából van egy 4 éves kislánya. Imádja, ami egyértelmű. De úgy érzem, mindig csak vele foglalkozik, pedig nem olyan régóta vagyunk együtt. Mikor nálunk van a kislány, egész nap hozzám sem ér, alig szól. A számítógépe a kislánnyal kapcsolatos dolgokkal, képekkel van teli, mindig vásárol neki,rám sosem gondol szinte, fénykép is alig van rólam 1-2 (nem,nem vagyok csúnya). Szeretni fog engem valaha ennyire,vagy hasonlóképp? Érhetek én a kislány nyomába? Amikor összejöttünk, tudtam, hogy van egy lánya, de nem tudtam, hogy így alakulnak majd a dolgok. Lassan ott tartunk, hogy a kislány megmondta az apjának, hogy ,,apával egy ágyban akarok aludni" és kitúrnak.
Én is vágyom a figyelemre és a szeretetre,és rosszul esik,hogy alig kapok. Mondtam már neki,és az a válasz, hogy képzelődök, kapok eleget.
2018. júl. 22. 07:27
2/16 A kérdező kommentje:
Ja,és az ágyunk fölé kirakta a kislánya nagy méretű fotóját.
2018. júl. 22. 07:27
3/16 anonim válasza:
Nem vagy annyira jó nő, hogy elvedd az eszét és észrevegye, hogy elhanyagol. Elvan veled. Ennyi.
Én hagynám a fenébe ill. sosem kellene gyerekes pasi, amit leírtál megalázó.
2018. júl. 22. 09:01
4/16 Andizsuzsi válasza:
Ami fontos, azt nem írtad le. Mi van akkor, amikor nincs ott a kislány? Az, hogy azt a gondolom nem túl sok időt, amit a gyerekével tölthet valóban vele is tölti, inkább pozitívum. Sosem fog úgy szeretni, mint a gyerekét, mert a szü-gyerek közötti kapcsolat egészen más jellegű. Ez stabil párkapcsolat és közös gyerek esetén is így van.
2018. júl. 22. 09:15
5/16 anonim válasza:
Sose próbálj rivalizálni a gyerekkel, sosem lesztek egy súlycsoportban! A gyerek iránti szeretet nem olyan, mint egy párkapcsolat, előbbre való, mint a te érzéseid. Ezt el kell fogadnod és tiszteletben tartanod, különben hamar lapátra kerülsz!
Gondolom, neked még nincs gyereked??
2018. júl. 22. 10:20
6/16 anonim válasza:
Érhetsz a kislány nyomába, mert hogyne érhetnél? Ráadásul te a párja vagy, ő pedig a gyermeke, teljesen másfajta szeretet mindkettő és nem vet rád jó fényt, ha elkezdesz rivalizálni a kislánnyal meg irigykedni rá. Ne haragudj rám, nem rosszindulatból írom, de nekem harminc év múlva esett le, hogy miért viselkedett olyan furán a mostohaanyám, akinek úgy vágytam a kedvességére. A riválisának tekintett már akkor is. pedig csak hatéves voltam. Meg tudott volna fojtani, mikor apám vállára hajtottam a fejem, de amikor az övére próbáltam, azt felelte, ne tehénkedjek rá. Hát nem volt aranyos?
2018. júl. 22. 13:31
7/16 anonim válasza:
A páromnak van gyermeke. Nekem nincs. Ha itt a gyerek, vele foglalkozik. Sőt, szoktam mondani, hogy ma apa nap van, aludjatok együtt. Addig főzök, lefoglalom magam. Sosem volt ebből gond. Sőt, erősíti a kapcsolatot. A gyermekét szülőként szereti. Engem párjaként.
2018. júl. 22. 14:02
8/16 anonim válasza:
Lehet, hogy félreértem, de úgy értelmeztem, hogy a kislány nem vele él. Így szerintem tök természetes, hogy amikor nálatok van a kislány, akkor vele foglalkozik. Hiszen máskor nem teheti.
A lényeg, hogy veled milyen, amikor nem nálatok van a kislány.
Szerintem teljesen más a két szeretet, nem lehet összehasonlítani. Úgyhogy nem is kell ilyenen gondolkodni, hogy úgy fog-e szeretni.
Én nem szeretném, ha úgy szeretne a párom, mint egy gyereket :D
2018. júl. 22. 15:00
9/16 anonim válasza:
Éretlen vagy még. És, talán ezügyben sosem leszel az. Ne válassz olyan férfit, akinek gyereke van. Vitaforrás lesz, ami szakításhoz vezet. Vagy ha nem szakításhoz, akkor hisztizni fogsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!