8 éves kislány ellett kényeztetve?
Figyelt kérdés
Mindent megkap amit kér, nem merik otthon hagyni. szerintem 8 éves az már nem kisbaba. szerintem egy szülő nem ezzel okoz jót a gyermekének hogy mindent megenged hanem hogy szabályok vannak. nekem ő féltesóm2021. júl. 1. 16:26
11/24 A kérdező kommentje:
utolsó ha szereted a gyermekedet ha van akkor igen is nevelni kell nem pedig azt hagyni hogy a saját apja felett uralkodjon.
2021. júl. 1. 17:12
12/24 anonim válasza:
Ez általában így van, a második gyerekkel mindig engedékenyebbek, lazábbak
13/24 anonim válasza:
ELLETT?! :D :D
...korai lenne és nem is állat szerencsétlen... nem ezt szeretted volna írni, ugye? :)
14/24 anonim válasza:
Te hány éves vagy kérdező? Csak mert 8 éve volt a nagyobbik lányom 8 éves. Ráadásul akkor még olyan környéken laktunk, ahol jóban voltunk a szomszédokkal, és a forgalom sem volt nagy. Tehát a nagylányomat simán otthon mertem volna hagyni, ha erre szükség lett volna. Most van egy 7 éves húga, aki már egy főút mellett lakik, szomszédokat csak látásból ismerjük, és sajnos rengeteg a lopás a környékünkön. Na őt nem merném egyedül hagyni. Régen ennyi idősen mi is egyedül voltunk otthon, de akkor egész más világ volt.
15/24 anonim válasza:
Engem 11 éves koromtól mertek otthon hagyni egyedül úgy, hogy nagyszüleim a szomszédban voltak. Ez nem elkényeztetés. Az, hogy egyet böffent és mindent megkap, az igen.
16/24 anonim válasza:
Nem tudni, hogy apukátok, vagy anyukátok közös, de mindegy is. Viszont az, hogy szerinted el lett kényesztetve, még nem biztos hogy jól látod. Ha pl a te szüleid szegények voltak, az ő szülei pedig már jobban össze tudták magukat szedni anyagilag, akkor evidens, hogy több mindenre jut neki. Persze az egyet vakkant, és megkap mindent kategória nem ide tartozik.
17/24 anonim válasza:
12 évesen még lazán a megtalált izopropil alkoholt locsolgattam ki és gyujtogattam a lekövezett nappali közepén, ha leállt a fűtés a lakásban, hogy meleg legyen. Meg gyufát pöckölgettem szanaszét poénból, amíg egyszer a leolvasztott hűtő ajtaja ki nem gyulladt tőle.
Isten se tudja, hogy nem égett le a lakásunk, de a kérdésre is válaszolva, és magamból kiindulva eszembe nem jutna egy 8 évest egyedül hagyni!!!
18/24 anonim válasza:
Én ezt nem értem.. Tini korukig nem merik a gyerekeket otthon hagyni egyedül. Én már 8-9 évesen bőven egyedül voltam suli után otthon, amíg a szüleim a munkából nem jöttek. A kapu zárva volt, sose senkinek ki nem nyitottam. Hazaértem, öltöztem át, adtam inni az állatoknak. Nem mert muszáj lett volna, szerettem őket és tudtam, hogy jól fog nekik esni, plusz meg is bírtam simizni őket közben. Amikor volt lemaradt állatka, annak csináltam a tápot a cumiba és megetettem.. Semmi kárt nem csináltam azon kívül, hogy egyszer a rossz karikát kapcsoltam be és a műzlis tálamat megolvasztottam. Ez most rohadtul off, de hihetetlen, hogy ennyire nem bíznak az emberek a saját nevelésükben..
19/24 anonim válasza:
Szülőre tartozik h mit ad és mit nem a gyerekének.
20/24 anonim válasza:
8 éves kislány ellett? Az durva, rendőrséget hívtátok? Aki megerőszakolta, börtönbe került?
De azért írhattad volna szebben is. Nem ellett, hanem mondjuk szült, kisbabát hozott a világra, ilyesmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!