Nem utálok senkit, a nagynéném viszont önkényesen eldöntötte, hogy igen, ezért a családból vele szimpatizálok legkevésbé jelenleg.
A mai napig nem fejtettem meg, hogy mi szülte meg benne ezt a fajta ellenszenvet velem kapcsolatban, éppen ezért borzasztó érzés, amikor a családi összejöveteleken szándékosan rajtam élcelődik és egy “mogorva, nagyképű” sz@ralaknak akar beállítani mindenki előtt, holott soha nem voltam ilyen, pont, hogy egész életemben kishitű voltam magammal kapcsolatban, végig kellett néznem, ahogy állandóan félresöpörnek és lekezelnek a környezetembe. Soha nem álltam be a kör közepére tömjéneztetni magamat. Egyáltalán nem ismer.
Az sem ritka jelenség, hogy ünnepekre szándékosan vásárol megalázó, szándékosan bóvli ajándékokat, ami hűen tükrözi azt, amit érez irántam.
Az egyik nagynénémet.
Mert hazugságokat terjesztett rólunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!