Milyen húzásai voltak a nárcisztikus szülődnek, mielőtt hanyagolni kezdted volna vele a kapcsolatot?
Sose nem borsozta a pörköltöt.
Pedig az úgy jó.
Ok nélkül ordított. Anyámat bántalmazta. K@rvának nevezett. Többször megszegyenitett és élvezte.Egyszer baltával végig kergetett a kerten.
Egyszer ultimátumot adtam neki, hogy ha nem változik meg akkor a még nem létező unokáit sem fogja látni.Nem változott és azóta nem is találkoztunk.
Lopott tőlem, hazudozott rólam, nekem, miközben direkt úgy intézte ezeket, hogy ne lehessen később tetten érni, sőt, elébe ment a vádaknak. Eljátszotta a szegény mártírt, aki csak jót akar, könnyeket préselt ki magából, hogy nem érti, miért vagyok ilyen vele, de közben amint nem volt közönsége, visszatért a szája sarkába a gúnyos mosoly. Folyton tagadott mindent, ármánykodott, élvezte a játéka minden pillanatát. Ő sosem volt hibás, rám terhelte az összes problémát. Szép lassan ellenem fordított mindenkit. A végén arra eszméltem, hogy én vagyok a bűnös, ő pedig az áldozat. Néha magam is elhittem, hogy így van.
Az anyámról van szó. Klasszikus nárcisztikus személyiségzavaros. 12 éve nem tartom vele a kapcsolatot. Sajnos néha még a mai napig is megpróbál messziről közeledni, üzenget, mert annyira beteg mentálisan, hogy fel sem tudja fogni, mit tett, mit tesz. Természetesen ignorálom. Ha lehetne, a bolygót is elhagynám, csak még véletlenül se fussak össze vele soha többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!