Most hogyan tovább? Szakítás után, úgy érzem elvesztem.
Szerintem tök normális és természetes, amiket írsz, hogy nem tudod elképzelni, hogy másik pasival fizikai kontaktusba kerülj. Persze, hogy nem, hiszen csak nemrég lett vége. Egy jó darabig biztos ez lesz.
Nagyon javaslom Neked, hogy mindig legyen Veled valaki (kivéve akkor, ha kifejezetten egyedüllétre vágysz, de én szakítás után általában nem szoktam). És építgesd magad. Ahogy egyik válaszoló írta, sztem nagyon jó ötlet, ha új külsőt kreálsz magadnak, nem is hiszed el (pedig igaz), hogy egy új frizura, ruhák stb. milyen jót tudnak tenni!!! Szerintem elsőként ezt lépd meg.
A következő lépés (ha mindezek megvannak), hogy megtanulj "pasizni". Hát ez furán hangzik, tudom, de mivel most mész egyetemre és 5 éves kapcsolatod volt, gondolom, elég fiatal lehetsz, és mikor összejöttetek, jóformán gyerek lehettél még, ezért kimaradt ez a szakasz az életedből. Semmi gond nincs ezzel (nekem is kimaradt, bár más okokból), bármikor meg lehet ezt tanulni. A fő, hogy az ilyen hülyeségeket, hogy "én nem tetszhetek senkinek", felülírd. A vett csinos ruhákat meg kell tanulni viselni. Meg kell tanulni járni a magas sarkúban. De nem csak ennyiből áll persze a dolog.
Ha érdekel, tudok ajánlani egy jó könyvet, ami nekem csodákat tett.
Sok sikerélményt kívánok az elkövetkező időszakhoz, meg persze az egyetemhez!
25/N
Köszönöm szépen:)
hát a vásárlás azthiszem kifújt ott, hogy msot nekiállok varrni valamit mert semmi pénzem... a könyvajánlók jöhetnek, megköszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!