Fiúktól kérdezném! Ti ilyenkor mit szoktatok gondolni? Hogyan reagáltok erre?
11.írtam is hogy kortól független is.
durva azért ez...
Eszembe jutott mégis egy.
Barátnőmmel mentünk egy boltba erre ott volt közel valami építkezés és egy melós fickó az a tipikus részeges kinézetű melós fazon volt szól ilyet hogy "jó napot hölgyek"..hát pont nem volt valami fogtüdnér sem meg eleve én nem szoktam minden random idegennek köszönni így fura volt. barátnőmmel csak mentünk tovább meg se szólaltunk vissza...pedig tökre átlagosan öltöztünk sima farmer, egyszerű mintás póló és ennyi. lehet bunkónak tünök ebből de én tényleg nem szeretem ha random leszólítanak bárhova megyek még ha egy köszönés is. Városi vagyok nem falusi, nem köszönök minden embernek aki velem szembe jön még ha teszik sem. ez még az enyhébb eset. Másik barátnőmmel voltunk egy kajáldában és hallom mikor végeztünk mögöttünk egy pár beszólt halkan valamit a barátnőm alakjára mive ő kicsit teltebb erre én ott helyben visszaszóltam hogy törődjenek már a maguk dolgával meg minden és csak pislogtak ez annyira felbosszantott persze a barátnőm semmit nem vett észre bből mert messzebb volt és ez egy fiatal pár volt 20-as talán szóval. mindenért beszólnak azh emberek manapság sajnos...
Öcsém először szavakkal kezeli a helyzetet, de szerintem neki is menne bárkinek.
Volt egy ilyen ügyünk, a fazon alám nyúlt mögöttem a villamoson, én gyomron könyököltem mire nekiállt ugatni. Nem hallgatott a szép szóra, így a második megállónál fejjel előre hagyta el a villamost. Mondjuk ott szerencsére többen segítettek neki leszállni.
Attól jobban félek, hogy egyszer azért kerülünk bajba, mert ha elszáll az agyam se Istent se embert nem ismerek úgy tudok magyarázni (nem vagyok c :D ), és sok retek még fel van háborodva utána
Én lány szemszögéből tudok nyilatkozni.
12 éves korom óta rendszeresen megesik hogy utánam szólogatnak,vagy néznek. Ezzel el is érték azt,hogy a tartásom rossz legyen és bő ruhákat hordjak(hogy minél kevesebb látszódjon). Szerencsére ezt már kinőttem,de a mai napig rettenetesen érzem magamat az ilyen eseteknél. Megalázó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!