Mit szólnál hozzá, ha a 20 éves gyereked hazahozna egy kölyök kutyát?
Figyelt kérdés
Otthon lakik, csak diákmunkái vannak, egyetemre jár, kutya meg legalább 15-20 év elkötelezettség, nyaraláskor utazáskor gond, és igxy albérletet sem fog tudni találni, nem fog tudni "kirepülni", nem is kicsi kutya németjuhász féle2021. jún. 18. 09:17
11/47 anonim válasza:
Vihetné vissza oda ahonnan hozta. Komolyan hihetetlen mit képzelnek egyesek "gyerekek" magukról. Azt hiszik bármit megtehetnek és ha a szülő nem tapsikol hozzá, akkor jöhet az érzelmi zsarolás, hogy "jajj nem is szereti", meg "akkor minek szülte". Hányinger. Aki hagyja magát így hülyére venni, meg is érdemli.
12/47 anonim válasza:
nem is kicsi kutya németjuhász féle
miért, a németjuhász kicsi?
13/47 A kérdező kommentje:
Valami keverék fajta kutya de már németjuhászosodik
2021. jún. 18. 09:50
14/47 anonim válasza:
Mivel nem sajátban lakik, nem hozhatna haza állatot, úgy hogy aztán lepasszolja.
15/47 anonim válasza:
A kutyának adnék egy húsos csontot a gyereknek meg két nagy pofont.
16/47 anonim válasza:
Elgondolkodnék mit bsztam el ennyire, hogy a saját gyerekem nem beszél meg velem egy olyan dolgot, ami engem is nagyban érint, hanem csak dönt, és csinálja.
17/47 anonim válasza:
Az összes spórolt pénzét egy keverék kutyára költötte? Mennyit fizetett érte?
19/47 anonim válasza:
17 Nem megvenni drága egy kutyát, hanem "eltartani"!
20/47 anonim válasza:
A fiam rámörökítette az 1 éves kutyáját, ami túl nagy, túl elkényeztetett, túl neveletlen volt. Külsőre sem volt az esetem, de ezt a típust ilyen idősen még elajándékozni sem lehet, ingyen se kell senkinek, elég durva kinézete van. Menhelyre sajnáltam betenni. 5 éve velem van, nagyon megszerettem, oda nem adnám semmiért.Bár tény , hogy az elején nagyon dühös voltam a fiamra. Arra jó volt az eset, hogy mindig sok gyereket akart, na a kutya eset óta (kötöttség, felelősség ,ilyesmi) már csak egyet akar, azt is majd 10 év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!