Mit tehetnék, hogy kedveljen anyum pasija?
Mármint nem úgy..
Csak már lassan két éve együtt vannak és eddig nem is tűnt fel de szerintem soha nem beszéltünk többet egy mondatnál. És nagyon kínos mert sokszor van nálunk és mindig csak köszöntgetünk egymásnak, hogy szia. Nagyon kellemetlen. Anyukám nagyon szereti őt, valószínűleg együtt is öregednek meg, és nemsoká össze is költözünk. Csak egyszerűen nemtudom mit tehetnék, hogy egy kicsit másabbak legyenek a dolgok. Szerintem nem is kedvel nagyon. Nem mondja, csak egy ilyen apró megérzés.. Néha kezdeményezek valami beszélgetést, néha ő, de ez pár szóban ki is merül. Vagy ez mindenkinél így van? Ez természetes?
Miért kéne hogy kedveljen? De most komolyan, ő az anyukádat szereti, téged nem kell szeretnie.
Én sem kedveltem mostohaanyámat - ő sem engem -, de apa boldog vele, és nekem ennyi elég.
Az természetes, hogy akik nem igazán tudnak egy rezgésen lenni, nem lesznek nagyszerű kapcsolatban.
Szerintem ez majd még alakul amikor összeköltöztök, de ha hasonló lesz mint most, az sem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!