11/17 anonim válasza:
Borzalmas. Anxum meghalt, apum kitagadott mert nem mentem egyetemre.:)))) Érettségi óta nem láttam (ennek már 2 éve)
13/17 anonim válasza:
Anyával nagyon jó, apával az évek során volt nagyon rossz is, de amióta nem iszik, teljesen jó vele is.
14/17 anonim válasza:
Apám alkoholista volt, 5 éve halt meg, különösebben nem hiányzik.
Anyámmal olyan semmilyen, eltávolodtunk az elmúlt években, kialakult a saját családom, baráti, ismerősi köröm és neki is így különösebben nem is ismerjük egymást már.
15/17 Metionin válasza:
Gyerekkoromban elég rossz volt, mióta elköltöztem azóta anyám meghúzta magát és igyekszik nem balhézni mert fél hogy megint megszakítom vele a kapcsolatot (ezt tettem amikor kb. kirakott otthonról). Évente párszor találkozom vele és annyi. Apám ugyanúgy tojik rám mint egész életemben, valahogy sosem izgatta hogy van egy gyereke.
17/17 anonim válasza:
Apummal szinte sose beszélek.
Anyummal rendszeresen beszélek, segít, támogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!