Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez csak hullámvölgy, vagy...

Ez csak hullámvölgy, vagy vége a kapcsolatunknak?

Figyelt kérdés
Tegnap megleptem a barátomat egy apró meglepivel (vacsi). Megköszönte, ízlett neki, de egyébként semmi mást nem láttam rajta. Aztán befeküdt az ágyba, kívülre. Én belül szoktam aludni, kénytelen voltam átmászni rajta. Megálltam fölötte (azaz fölé másztam), meg akartam csókolni, de ellökött. Azt mondta, nincs kedve hemperegni. Mondom nekem sincs, és nem is lehet most (menzesz), csak meg akartalak csókolni. Jóéjt puszi, azaz csók helyett kaptam a homlokomra egy puszit, és ennyi. Nem ölelt át, nem mondta hogy szeretlek, vagy amit ilyenkor szokott. Egyszerűen nem éreztem azt, hogy örül annak, hogy együtt alszunk. :(
2010. aug. 25. 13:37
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
Hát biztos azért nem akarta megcsókolni, mert utána nem lehetett szexelni...ez de baromság. Nekem úgy tűnik a leírásodból, mintha unná ezt a kapcsolatot. Vagy pedig tényleg valami problémája van, de ezt tőle kellene megkérdezned! Majd írd meg mi volt, ha beszéltél vele!
2010. aug. 25. 14:29
 22/51 anonim ***** válasza:
Szerintem unalmas neki, hogy minden este ugyanaz van.. :S
2010. aug. 25. 14:34
 23/51 anonim ***** válasza:
56%

"Hát biztos azért nem akarta megcsókolni, mert utána nem lehetett szexelni...ez de baromság."

Vacsora közben is tudta, hogy sok hűhó semmiért... el kellett fojtania minden gerjedelmét.

Egy csókkal nem akart megalázni, de minimum fél óráig jópofizott az apóspajtás főztje mellett.

HULLÁMVÖLGY úgy szeret, mint máskor csak rossz reakció volt.

Az pedig csúcs lenne, ha nem hüppögnénk ráérősen drámai következtetéseket levonva.

Szuper a szex mensi közben is, egy plusz törölköző mosást bőven megér.

2010. aug. 25. 14:49
 24/51 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az, hogy menetrendszerűen minden napja úgy zajlik, hogy meló után felmegy hozzád, vacsi-TV, nálad alszik aztán onnan vissza a melóba kimeríti az egyhangúság fogalmát. Legalább hétvégén csináljátok másképp: kiránduljatok, menjetek érdekes helyekre, sportoljatok együtt, mert ez így rohadt uncsi.
2010. aug. 25. 14:50
 25/51 anonim ***** válasza:
100%

Különben ez szerintem részben ráakaszkodás...

Miért nem mehet el egy este a barátaival?

2010. aug. 25. 14:51
 26/51 anonim ***** válasza:
68%
14:49 te miről beszélsz? Férfi vagy? Mert akkor tudhatnád, hogy nagyon sok férfi undorodik a menstruációtól! Nekem majdnem minden férfi ismerősöm azt vallja, hogy ők olyankor nem nyúlnak nőhöz! Honnan tudod, hogy a kérdező barátja nem ilyen? Egyébként meg plusz törölköző ide-vagy oda, ha belőled is ömlene a vér, fájna a hasad, és a szex irritálná a méhedet, lehet te sem akarnál olyankor szexelni! Csakhát erről a férfiaknak fogalmuk sincs.
2010. aug. 25. 14:58
 27/51 anonim ***** válasza:
52%

OFF 14:58-nak igaza van. eszembe se jutna a mesni első napjain szexelni meg a páromnak sem, mert undorító és főleg mert fertőzésveszélyes.

szuper olyankor szex? ömlik a vér, nyitva a méhszáj, a méhfalán nyílt seb van.

különös faj lehet, akinek ilyenkor erre gusztusa van...

ON

2010. aug. 25. 15:18
 28/51 anonim ***** válasza:
73%
Unalmas neki a csicswika tv ,merg te,valószinű h már máshoz húz a szive is és veled meg csak azért van mert még nem tudja milyen ürüggyel lépjen le mellőled.
2010. aug. 25. 15:23
 29/51 anonim ***** válasza:
100%

14:49 szerintem multiorgazmus plusz stimuláció, a pasik pedig álszenten együttérzőek és mivel nem ők mosnak aligha undorodnak.

Talán talpmasszázzsal is közeledhetnek, de a legrosszabb a ciklus kiszámíthatósága, hogy akkor aztán tabu minden kísérlet.

2010. aug. 25. 15:25
 30/51 anonim ***** válasza:
Én sokkal jobban élvezem menstruáció alatt,a párom pedig azért imádja,mert olyan extázisban soha máskor nem lát.És nem az vagyok,aki a plussz törölközőről írt,egy teljesen külön emberke vagyok.Szóval ember- és hozzáálásfüggő.
2010. aug. 25. 17:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!