Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez helyes, igazság...

Szerintetek ez helyes, igazságos döntés anyám részéről?

Figyelt kérdés

Elkezdtem dolgozni, nálunk be kell adni a közösbe minden hónapban ami oké, azonban anyám azt találta ki hogy még testvérem 20-at ad be addig én 80-at adjak. Miért? Testvérem keresete 140.000, enyém pedig 200.000 és így "egálban" leszünk, 120 marad mindenkinek és "nem lesz vita". Hát én nem ezért jártam ki az egyetemet és sorolhatnám, természetesen el fogok költözni de nyilván nem megy egyik napról a másikra, de már arról is volt szó ha elköltözök akkor is adjak valamennyit mert meg kell segíteni a családot... Anyám keresete is 140 körül van, apám pedig nem él velünk.

Mit gondoltok erről? Szerintük irígy vagyok a pénzre és így lenne igazságos.

2021. jún. 5. 19:17
1 2 3 4
 31/34 kovpet ***** válasza:
100%

Kérdező, amíg te egyetemre jártál, a tesód mit csinált? Dolgozott? Csak mert akkor a neked kieső évek miatt neki még így is több pénze kellene, hogy legyen.

Amúgy ez egy vicc, a zsemle árát se a fizetés százaléka alapján számolja a pék. Jól is néznénk ki, hogy azért fizess többet, mert több pénzed van.

Az meg, hogy "120 marad mindenkinek és "nem lesz vita"", hát mondd meg nekik, hogy te úgy sem vitázol majd, ha neked 180 marad :)

Bár megjegyzem, a 20k tényleg kevés, már ha ez nem csak a rezsit fedezi, hanem a kaját is.

Ha meg lelépsz, nyilván nem adsz "haza" pénzt, mert neked akkor már nem az lesz az otthonod.

2021. jún. 6. 10:22
 32/34 anonim ***** válasza:
47%
Az egy hetedét add. 140nek a 20 az egy hetede. 200nak az egy hetede....
2021. júl. 9. 16:36
 33/34 anonim ***** válasza:
Szia, na mi lett?
2022. szept. 8. 11:10
 34/34 anonim ***** válasza:
Nem fog írni, már nem tag az oldalon a kérdező.
2022. szept. 8. 12:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!