Szerintetek ez helyes, igazságos döntés anyám részéről?
Elkezdtem dolgozni, nálunk be kell adni a közösbe minden hónapban ami oké, azonban anyám azt találta ki hogy még testvérem 20-at ad be addig én 80-at adjak. Miért? Testvérem keresete 140.000, enyém pedig 200.000 és így "egálban" leszünk, 120 marad mindenkinek és "nem lesz vita". Hát én nem ezért jártam ki az egyetemet és sorolhatnám, természetesen el fogok költözni de nyilván nem megy egyik napról a másikra, de már arról is volt szó ha elköltözök akkor is adjak valamennyit mert meg kell segíteni a családot... Anyám keresete is 140 körül van, apám pedig nem él velünk.
Mit gondoltok erről? Szerintük irígy vagyok a pénzre és így lenne igazságos.
Dehogy igazságos.
sőt anyád el van tévedve.. Mi az, hogy adj akkor is haza ha már nem laksz otthom? 🤔 Lófszt
Megint más mikor ki kell segíteni a szülőt,de nem azért költözöl el, hogy eltartsd.
Nem igazságos. De amuyg havi 20e semmire sem eleg ám.
Vegyen ki szobát. Ja. Mert az marha nagy előrelépés, ha az otthona helyett egy vadidegen helyen kell élni , az anyja és a testvére helyett pedig vadidegeneket kell kerülgetni.
80e. Esetleg kijönne belőle egy kis albérlet. Számoljuk rá a rezsit még, legyen csak egy tizes. Élelmiszer havi 30 minimum. 120e.
At lehet gondolni, hogy jó megoldás e.
27!
Nyilván. Bár ha szobát bérel, ott nehéz lesz a saját életét élnie. Ott ugyanis a főbérlőhöz vagy esetleges társbérlőkhöz kell alkalmazkodni, ami mérföldekkel nehezebb lesz.
De az megvan amúgy, hogy a 20e semmire sem elég otthon? Nem tudom hogy kinek az ötlete volt ennyi, de ebből még az élelmiszer szükséglet se jön ki egy emberre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!