Válás után milyen volt a viszony a családtagokkal?
Mondjuk én az exed családját sem értem. Én nem tudnék haverkodni tovább önfeledten veled, egy kvázi idegennel, amikor a vérszerinti rokonom - azaz az exed - ezt ilyen nehezen viseli.
Számomra, a család, a vérkötelék az első, nem a jópofa haverság.
Ezért nem értik itt sokan, hogy mi a fenét keresel te ott? Hiába a csoda nagy barátság, hiába évtizedek.
Én nem szívesen látnálak, ha a rokonomnak ez kellemetlen, bármilyen bűbáj is az új nőd.
A mostani párodnak semmi köze az exed családjához. Nem értem miért kell mindenképpen közös eseményen bemutatni a TE szüleidnek. Vagánykodni akarsz esetleg? Hogy neked már van valakid, az exednek meg nincs senkije? Komolyan mondom hogy nem áll össze a kép.
Mutasd be a párodat a családodnak "csak úgy" ha annyira akarod. Elmentek egy vasárnapi ebédre és csók. Le van tudva a nagy bemutatás.
Ebben a helyzetben az exnek adok igazat, mert hiába az új párod neked a minden, a nagy családnak ő senki és semmi keresnivalója azon az összejövetelen amit úgy írtál le hogy "összeszokott közösség". Vele nem szoktak össze, kvázi a közös témákhoz nagy valószínűséggel hozzá sem tud majd szólni.
"Pl. most ballagási szezon van, sok ballagás lesz a családban, amire az új páromat is meghívták, meg akarják ismerni" - meg akarják ismerni az új barátnőt.
"Most megint lesznek ilyen rendezvények, az ex kijelentette, hogy nem hajlandó egy levegőt szívni a párommal" - akkor maradjon otthon az ex, ha nem elég intelligens a helyzet kezeléséhez.
24!
Neked az meg van, hogy az EX családtagjainak lesz a ballagása meg a tobbi? Tehat pl az ex feleség húga ballag, de ő maradjon otthon szerinted, mert a volt férj akar jelen lenni?
Kedves 25-ös!
A leírás alapján nem kifejezetten csak az ex családjáról és az ő eseményeikről van szó, ráadásul a leírás szerint korábban sem tudta kezelni a hölgy:
"Nagy család van az én részemről is, és az exfeleségem részéről is, sok a közös esemény, szülinapok, stb. Mivel az exfeleségem amúgy sem nagyon beszél velem a válás óta, maximum a gyerek miatt, ezért eddig kb felváltva mentünk el ezekre az eseményekre."
Igen, erre továbbra is azt tudom mondani, hogy akkor maradjon otthon a nagysága, ha nem bírja megemészteni.
Ahamm. De mivel Kat és Jani családjai tőlük függetlenül is jó barátok évtizedek óta, ezért akár szokatlan, akár nem, mindkettőt meg szokták hívni az eseményekre. Igazából teljesen függetlenül attól, hogy Janinak, azaz nekem van már Juli az életemben. Kati és Jani családja is elfogadta a válást, azonban Kati mindenhol keresztbe tesz, ahol csak tud, és a gyereket is Jani ellen hangolja. De persze Jani az aki nem normális... na mindegy is, kedves 24 és 27 köszönöm a válaszod, sajnálom, hogy a többiek lepontoztak, én köszönöm a válaszod.
És amúgy mindenkinek köszönöm, hasznos volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!