Válás után milyen volt a viszony a családtagokkal?
Figyelj Kérdező!
Ahogy ti éltek - már ha nem kamu a kérdés! - az eléggé extrém helyzet és itt nemigen fogsz találkozni ilyennel.
Embereknél az a maximum, hogy sikerül kulturáltan válniuk, de ez az össznépi összejárás a családok részéről az exek újabb és újabb csatolmányaival nem divat.
Különösen úgy nem, hogy mindkét felet, a régit és az újat is meghívják, miközben a RÉGI ez ellen kézzel-lábbal tiltakozik!
...és a saját családja erre tojik? Nem kicsit életszerűtlen!
És akkor még a jó ízlésről nem is beszéltünk!
Az “ex” húsz évig a feleséged volt, a gyereked anyja. Kívülálló laikusként: nem egyformán dolgozzuk fel egy ilyen jelentős kapcsolat végét és az új kapcsolat felbukkanását, talán te is lattal már erre példát az életben, úgy vélem, neki ez nem ennyire happy és egyszerű, mint neked.
Szerintem megérdemel annyit tiszteletet, hogy ezt figyelembe vedd, és ha neki kellemetlen, akkor ne eroltesd. Értem, hogy szeretnéd, hogy minden “csont nélkül” menjen tovább, de ez nem így működik. Légy ennyire lovagias, és amíg ez az érzés nem kölcsönös, addig ne eroltesd, hogy mindenhova elmenj, ahova “exed” is, és mindenhova vidd az új párodat. A te életed része, nem az övé. Vagy nem úgy, ahogy neked.
Nálunk kizárt lenne, hogy az én családom meghívja az exemet az új nőjével, ha én azt nem akarom.
A kérdés kamu.
A kérdés szempontjából teljesen mindegy, hogy viszonya volt vagy sem.
Érdekes, mégsem ő akar a te családod eseményeire kannal menni, hanem te őhozzájuk a nőddel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!