Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha megtudnátok...

Mit tennétek ha megtudnátok hogy feleségetek összeverekedett egy másik csajjal?

Figyelt kérdés

Hogy reagálnátok?

Mennyire "tetszene" hogy kiállt magáért?

Akit érdekelnek részletek, privire válaszolok.

2021. máj. 18. 20:35
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
79%
Há' de Maunika, idegállapotba vótam. 😂
2021. máj. 19. 09:24
 32/39 anonim ***** válasza:
81%
Meglepne, mert okos, intelligens, kulturált nő, nem a putriból szedtem össze.
2021. máj. 19. 09:59
 33/39 anonim ***** válasza:
59%
Megvilágosodnék végre valahára, -jobb későn, mint soha alapon- hogy mekkora egy sudribunkó vagyok magam is, ha egy ilyen ritka tirpák és primitív temperamentumú és jellemű nőt el bírtam venni feleségül és elviselem azóta is.
2021. máj. 19. 12:00
 34/39 anonim ***** válasza:
29-es Igen, ebben teljesen igazad van, a gyerekkori barátjának illett volna szólnia, nem pedig a csajt megfenyegetni. Ha bejött volna a fenyegetés és a csaj nem kacsingatott volna a továbbiakban félre, attól még megcsalta azt a pasit, aki mit sem sejt erről.
2021. máj. 19. 12:38
 35/39 anonim ***** válasza:
88%

Van egy másik olvasata is a dolognak:

A feleséged -a tudtoddal- a mai napig kavar a "gyerekkori baráttal" és féltékenységében verekedett össze a másik csajjal.

Sorry

2021. máj. 19. 18:15
 36/39 anonim ***** válasza:
21%
Ezekből az írásokból jól látszik, hogy ha egy férfi verekszik, az tök helyénvaló mindenki számára, de ha egy nő, azt még mindig elítélik. Az én párom pl videózna és tetszene neki, hogy nem egy tarhonyamariska vagyok, aki csak bujdosik a bunyó elöl, mint a nők 99 %-a, meg maga alá pisál a félelemtől, hogy jaaaaaaj, verekszenek, milyen félelmetes.
2021. máj. 21. 07:10
 37/39 anonim ***** válasza:
77%

36, intelligens férfi nem verekszik, ahogy intelligens nő sem.

Persze tudom én hogy bizonyos etnikumokban és társadalmi körökben teljesen természetes, ahol én mozgok, ott egyik nemtől sem lenne elfogadott.

2021. máj. 21. 07:27
 38/39 anonim ***** válasza:
Ha rátámadnak, mint itt, akkor is csak áll, nagy kerek szemekkel. Ezt valamelyik soriban láttam, utána mondták is az illetőre, milyen bátor volt.
2021. máj. 21. 07:58
 39/39 Tepfal ***** válasza:
#36: teljesen ugyanazt a választ írtam volna, ha a kérdező a feleség és a verekedő a férj. Egy okból lehet elfogadni a verekedést: ha önvédelem. Akar férfi az illető, akar nő.
2021. máj. 21. 10:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!