Mit tennétek ha megtudnátok hogy feleségetek összeverekedett egy másik csajjal?
Hogy reagálnátok?
Mennyire "tetszene" hogy kiállt magáért?
Akit érdekelnek részletek, privire válaszolok.
"Maunika bocsassa meg, meg te is bocsassa' meg, te meg kisz*pod a g*cimet" - na ezt a szintet hozzatok.
Budos bunko putrilako prolik vagytok mindahanyan, a verekedos, a pletykalkodos, a masik eletebe belemaszos, meg te aki ezzel az egesszel buszkelkedik. Megerdemlitek egymast.
A verekedés az hagyján. Vannak szituk, amikor lehetsz TE akármilyen intelligens, művelt, civilizált Ember, vissza kell ütni, nem mindenre a kihátrálás, menekülés, feljelentés a megoldás. Legyen már Bennünk egy kis betyárbecsület! Még ha Mi is húzzuk a rövidebbet és földre kerülünk, nem kell egyből a rendőrbácsi szoknyáját húzogatni. Nyilván ha ez a verekedés egy garázdasággal, betöréssel, lopással vagy ilyesmivel összekapcsolódik, az természetesen más, de egy szóváltásból kerekedett balhé miatt ne legyünk már csicska vamzer spiclik! De el is kanyarodtunk a tárgytól, elnézést! :)
Szóval a verekedés még okééééé... bár alapvetően eléggé visszataszító, ha egy nő verekszik. Viccnek oké, ha két idegen csaj karmolja meg tépi egymást, de ha a Párom lenne az egyik, az vér ciki lenne. De ez a része megint csak mindegy, mert itt Én azt tartom leggázabbnak, hogy más pár magánéletébe így belefurakodott. És nem elég, hogy belefurakodott, még meg is fenyegeti az adott pár női tagját, hogy ha nem fejezi be, akkor kitálal? Akármennyire is etikátlan az, hogy az a csaj megcsalja a barátját, de az nem mentesíti és pláne nem jogosítja fel arra a Feleségedet, hogy ennyire belefolyjon ebbe a dologba és elkezdjen rendezkedni. Tökéletesen megértem a másik csajt, hogy rendre akarta tenni az Asszonyodat. Semmi köze nincs ahhoz ami ott zajlik.
De ez csak az Én véleményem.
24
Na igen, pont ebből az érvelésből alakult ki a vita.
25
Egyikönk se cigány.
A feleségem nem állat, szóval nem verekszik másokkal. Ha elő is fordulna, akkor maximum úgy, hogy nem volt más választása és önvédelemből tette. Bár jár küzdősportozni, így nem verekedés lenne belőle, hanem egy oltári nagy verés, mert kemény csaj. :D
De nem, nem tetszene. Ha valaki kezet emelne rá, akkor előbb törném le és szúrnám az illető valagába, legyen az férfi vagy nő.
24, 26-ra:
Érdekes, én pont ezt másképp látom, vagyis úgy, mint a kérdező felesége.
Itt a gyakorin is sokszor felmerült már, bár inkább úgy, hogy a megcsalt fél testvére szerzett tudomást erről. És nagy dilemmában volt, hogy szóljon-e a testvérének, hogy csalja őt a párja. Itt most gyerekkori barátról volt szó.
Nem értek egyet azzal a logikával, hogy ne avatkozzon bele. Vétkesek közt cinkos, aki néma. Hogyan nézne a gyerekkori barátja szemébe, ha évek múlva kiderül minden, és hogy ő végig tudott erről, csak hallgatott, mert ez volt a legkényelmesebb neki? Megértem, hogy valamit tenni akart a barátja érdekében, bár én, mint már írtam, a barátomnak mondtam volna el, amit megtudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!