Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha megtudnátok...

Mit tennétek ha megtudnátok hogy feleségetek összeverekedett egy másik csajjal?

Figyelt kérdés

Hogy reagálnátok?

Mennyire "tetszene" hogy kiállt magáért?

Akit érdekelnek részletek, privire válaszolok.

2021. máj. 18. 20:35
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
82%
Tipikus roma vagy 50 alatti IQ sztori.
2021. máj. 18. 21:18
 12/39 anonim ***** válasza:
83%
Nálam se a más életébe ilyen szinten történő beleszólás, se a minimálisan szükséges önvédelmen túl nyúló verekedés nem dicséretes dolog. Tehát a támadót visszatartani attól, hogy megüssön oké, visszaütni már nem - indokolt esetben rendőrt hívunk. Szóval nem lennék elragadtatva egy ilyen szappanoperába illő jelenettől, sőt, épp ellenkezőleg.
2021. máj. 18. 21:27
 13/39 anonim ***** válasza:
75%

10-re:

Nem biztos, hogy jól értem a sztorit.

A feleséged gyerekkori barátja férfi? Annak a férfinak van egy nője, aki mással is kavar? Erről szerez tudomást a feleséged és ő ír ennek a nőnek? A nő meg elmegy veszekedni és verekedni a ti házatokba?

Szerintem a feleségednek nem a nő részére kellett volna írnia, hanem a gyerekkori barátja előtt kitálalnia. Tegyük föl, a nő a levél hatására megszakította volna a másik férfival a kapcsolatát. Ettől ő még nem lesz etikus és hűséges ember, hisz csak a lebukás elkerülése érdekében dobta a férfit. És később is bármikor kapható lesz ilyenre. Jobb lenne, ha a gyerekkori barát tudna arról, mit művelt ez a nő, és ennek ismeretében döntené el, tud-e bízni benne hátralevő életében.

2021. máj. 18. 21:30
 14/39 A kérdező kommentje:

13

Igen, de a feleség gondolom először a nővel akart beszélni hogy mért csinál ilyet amikor mindent megkap otthon is. Gondolom úgy volt vele hogy hátha le tudja állítani.

2021. máj. 18. 21:34
 15/39 anonim ***** válasza:
68%

Elgondolkodnék hogy miféle nőt vettem el és helyette is szégyellném magam. Mindegy hogy mi miatt verekedett, egy normális, intelligens ember nem fizikai agresszióval kezeli a konfliktusait, hanem vagy verbális módon, vagy ha olyan a helyzet, jogi úton.

A verekedés nagyon proli dolog, a Maúnika show jut eszembe róla. Hála az égnek én csak ott láttam ilyen fajta embereket.

2021. máj. 18. 21:37
 16/39 anonim ***** válasza:
40%
Summa summarum: ilyen helyzetben jogos, hogy valaki ki akarja dobni a házából az illetőt, ill. ha tudja, miért jött oda, be sem engedi. Ha ennek érdekében alkalmazott fizikai erőszakot a feleséged, azt megérteném.
2021. máj. 18. 21:52
 17/39 anonim ***** válasza:
65%
Elítélem, de nem azért, mert valahol nem értem meg. Hanem azért, mert létezik olyan, hogy törvény.
2021. máj. 18. 21:56
 18/39 Tepfal ***** válasza:
85%
Alapból azért csalódnék, hogy eszébe jutott a nővel “megbeszélni” ezt a dolgot. Azt megértettem volna, ha a barátjának elmondja, amit tud, de az, hogy a nőjével beszél, az olyan szintű belemászás más magánéletébe, hogy az arcom leszakad. Én kiakadnék, ha egy barátom megtudna egy ilyet és ő próbálna a párommal elintézni. Tehát alapból ezen akadnék ki. Ha a verekedés valóban önvédelem volt, ott már nincs mit tenni, azért nem lennék dühös - kivéve persze, ha nem tényleges önvédelem volt.
2021. máj. 18. 21:57
 19/39 anonim ***** válasza:
24%
Mennyi álszent ember van itt, te jó Isten! Igaz, én is gyűlölöm az erőszakot, de tényleg mind elfutnátok, ha olyan helyzetbe lennétek? Ennyi csicskát egy helyen, hát igen, a magyarok már csak ilyenek. 🤣🤣
2021. máj. 18. 22:11
 20/39 anonim ***** válasza:
71%
Kedves Baál 2! Csak privátban vagy ilyen 30 IQ-s nagylegeny, kicsi cerkaval, vagy a való életben is? 😂😂😂
2021. máj. 18. 22:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!