Nálam se a más életébe ilyen szinten történő beleszólás, se a minimálisan szükséges önvédelmen túl nyúló verekedés nem dicséretes dolog. Tehát a támadót visszatartani attól, hogy megüssön oké, visszaütni már nem - indokolt esetben rendőrt hívunk. Szóval nem lennék elragadtatva egy ilyen szappanoperába illő jelenettől, sőt, épp ellenkezőleg.
2021. máj. 18. 21:27
13/39 anonim válasza:
10-re:
Nem biztos, hogy jól értem a sztorit.
A feleséged gyerekkori barátja férfi? Annak a férfinak van egy nője, aki mással is kavar? Erről szerez tudomást a feleséged és ő ír ennek a nőnek? A nő meg elmegy veszekedni és verekedni a ti házatokba?
Szerintem a feleségednek nem a nő részére kellett volna írnia, hanem a gyerekkori barátja előtt kitálalnia. Tegyük föl, a nő a levél hatására megszakította volna a másik férfival a kapcsolatát. Ettől ő még nem lesz etikus és hűséges ember, hisz csak a lebukás elkerülése érdekében dobta a férfit. És később is bármikor kapható lesz ilyenre. Jobb lenne, ha a gyerekkori barát tudna arról, mit művelt ez a nő, és ennek ismeretében döntené el, tud-e bízni benne hátralevő életében.
2021. máj. 18. 21:30
14/39 A kérdező kommentje:
13
Igen, de a feleség gondolom először a nővel akart beszélni hogy mért csinál ilyet amikor mindent megkap otthon is. Gondolom úgy volt vele hogy hátha le tudja állítani.
2021. máj. 18. 21:34
15/39 anonim válasza:
Elgondolkodnék hogy miféle nőt vettem el és helyette is szégyellném magam. Mindegy hogy mi miatt verekedett, egy normális, intelligens ember nem fizikai agresszióval kezeli a konfliktusait, hanem vagy verbális módon, vagy ha olyan a helyzet, jogi úton.
A verekedés nagyon proli dolog, a Maúnika show jut eszembe róla. Hála az égnek én csak ott láttam ilyen fajta embereket.
2021. máj. 18. 21:37
16/39 anonim válasza:
Summa summarum: ilyen helyzetben jogos, hogy valaki ki akarja dobni a házából az illetőt, ill. ha tudja, miért jött oda, be sem engedi. Ha ennek érdekében alkalmazott fizikai erőszakot a feleséged, azt megérteném.
2021. máj. 18. 21:52
17/39 anonim válasza:
Elítélem, de nem azért, mert valahol nem értem meg. Hanem azért, mert létezik olyan, hogy törvény.
2021. máj. 18. 21:56
18/39 Tepfal válasza:
Alapból azért csalódnék, hogy eszébe jutott a nővel “megbeszélni” ezt a dolgot. Azt megértettem volna, ha a barátjának elmondja, amit tud, de az, hogy a nőjével beszél, az olyan szintű belemászás más magánéletébe, hogy az arcom leszakad. Én kiakadnék, ha egy barátom megtudna egy ilyet és ő próbálna a párommal elintézni. Tehát alapból ezen akadnék ki. Ha a verekedés valóban önvédelem volt, ott már nincs mit tenni, azért nem lennék dühös - kivéve persze, ha nem tényleges önvédelem volt.
2021. máj. 18. 21:57
19/39 anonim válasza:
Mennyi álszent ember van itt, te jó Isten! Igaz, én is gyűlölöm az erőszakot, de tényleg mind elfutnátok, ha olyan helyzetbe lennétek? Ennyi csicskát egy helyen, hát igen, a magyarok már csak ilyenek. 🤣🤣
2021. máj. 18. 22:11
20/39 anonim válasza:
Kedves Baál 2! Csak privátban vagy ilyen 30 IQ-s nagylegeny, kicsi cerkaval, vagy a való életben is? 😂😂😂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!