Melyik lehetőséget választanátok a helyemben?
Figyelt kérdés
Remélem le tudom írni nagyvonalakban a lényeget.Szóval..
Költöznék,csak hova?!Van saját kis házikó,távol mindentől,inkább nyaralónak mondanám,víz a kútból,fűtés olajradiátor vagy kazán,közvilágítás nincs,föld út van,télen,esőben elég necces közlekedni.Egyedül vagyok a 2 éves gyerekemmel.A ház körül bőven akadna teendő.Szomszédok nagyon nincsenek.A város 40km-re,ahol bölcsi lenne,orvos is.
A másik választás az albérlet,bennt a városban,panellakás,bölcsi 5 perc gyalog,rokonok itt laknak,segítség lenne,és itt van fűtés stb.Rendelő 2 perc.Csak ezért meg fizetni kell ugye.
2010. aug. 23. 21:05
11/12 anonim válasza:
Én az albérletet választanám, mégpedig azért, mert távol mindentől, úgy, hogy nincsenek szomszédok, meg közvilágítás, én örökké félnék. Félelemben élni pedig sz*r dolog.
12/12 anonim válasza:
Én is az albit választanám a gyerek miatt, hogy ha baj van, időben kiérjen az orvos. Soha nem bocsátanám meg magamnak, ha amiatt történne valami baja, hogy a világ végén lakunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!