Mélyszegénységből, hogy sikerült egyedül kitörni?
Legfőképpen, olyan családi háttérre gondolok, ahol sem élelmiszerre nem jut elég és a számlák kifizetése is problémát okoz. A verbális bántalmazás , pedig naponta jelen van.
Sikerülhet ebből kitörni, esetleg egyetemre menni?
Én csóró családból származok. Sokáig csöveskedtem biztonsági őrként, elegem lett, leraktam egy tanfolyamot, képzésekre járok, menő kutyakozmetikus lettem, vállalkozásom van.
Csak azt bánom hogy ide születtem ebbe az elmaradott kelet európai térségbe.
Én ilyen családból jövök, a 3. diplomámat szerzem éppen, van férjem, házunk egy vaskos hitellel, normális bevételünk. Rohadt nehéz volt ezeket elérni, és még bőven van feladat, de nem lehetetlen. Nekem a lelkemben a legnehezebb, bizalmatlan vagyok, nehezen kötődöm, pedig imádjuk egymást a férjemmel, de ő is ilyen családból jött, ezért mindketten nagyon érzékenyek vagyunk, sokszor megsértődünk hülyeségeken.
A munkámban is bizonytalan vagyok, sose hittem, hogy valakit érdekel a véleményem, és hiába vagyok szorgalmas, szeretnek is velem dolgozni, belül mindig félek.
Összességében, segítség nélkül nehéz megteremteni a különböző javakat, de számomra, belül kiegyensúlyozottá, békéssé válni, sokkal nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!